vrijdag 5 april 2019

ASN BANK: AANRADER AART DEKKER! - Een Goede Bank, Goed voor People, Planet & Profit

ASN Bank
Vraag van de maand
Veel kleine plastic flesjes en blikjes belanden niet in de vuilnisbak, maar in de berm. Vind jij dat er statiegeld op deze verpakkingen moet komen?

Ja, dat is beter voor de natuur

94%

Nee, dat is me teveel gedoe

3%

Het maakt mij niet uit

1%
Aantal stemmen: 34838
ASN Bank actief tegen plastic
Wil je statiegeld op kleine flesjes en blikjes? Dan vind je ASN Bank aan je zijde. Wij zijn lid van de Statiegeldalliantie. Ook hebben we het Plastic Pact van de overheid ondertekend. Plastic afval brengt enorme schade toe aan ecosystemen en vormt een gevaar voor mens en dier. Daar gaan we iets tegen doen met ons nieuwe plasticbeleid. Daarin stellen we eisen aan bedrijven die plastic verpakkingen gebruiken en bedrijven die plastic verwerken. Zo willen we de impact van plastic(verpakkingen) door bedrijven waarin we beleggen, verminderen.


**


ASN BankApril 2019


ASN Bank



Nieuwsbrief voor klanten




Vraag van de maand
Veel kleine plastic flesjes en blikjes belanden niet in de vuilnisbak, maar in de berm. Vind jij dat er statiegeld op deze verpakkingen moet komen?
Ja, dat is beter voor de natuur
Nee, dat is me teveel gedoe
Het maakt mij niet uit




ASN Hypotheek
Het zeepaardenpaartje zit er warmpjes bij. Te warmpjes, want hun woonomgeving warmt op. Als jij jouw woonomgeving isoleert, wordt die van hen minder warm. Verduurzaam je huis daarom met ASN Duurzaam Wonen. Dan kun je bovendien rentekorting krijgen op je ASN Hypotheek. Bekijk de voorwaarden.
Kraamkamers voor onderwaterleven





Aangifte inkomstenbelasting
Je kunt nu je aangifte inkomstenbelasting over 2018 doen. Lees waar je de informatie over je ASN-rekeningen voor de aangifte vindt.
informatie over je ASN-Rekeningen





Mooie spullen van afval
Innovatieve, duurzame ondernemers maken mooie spullen van afval. Van kleding tot fietsen en parfum. Wij bieden je acht keer voordeel in de circulaire economie. Kijk vóór eind april of er iets voor je bij is.
Duurzaam ondernemerschap





Nieuw: directe overboeking
Binnenkort wordt je ASN-betaalrekening geschikt voor directe overboekingen (instant payments). Zo'n overboeking wordt onmiddellijk bijgeschreven op de betaalrekening van degene aan wie het geld wordt overgemaakt.
Duurzaam ondernemerschap





Miljoenen voor De Rijke Noordzee
De Nationale Postcode Loterij maakt met een miljoenenschenking de terugkeer van nog meer levende riffen in de Noordzee mogelijk. De baanbrekende aanpak van Stichting De Noordzee en Natuur & Milieu – met steun van ASN Bank – zorgt voor een keerpunt voor onderwaternatuur bij windmolenparken.
Duurzaam ondernemerschap





Klimaatakkoord doorgerekend
De 600 afspraken om de CO2-uitstoot in Nederland in 2030 met de helft terug te brengen, zijn doorgerekend. Onze directeur Arie Koornneef geeft in een video de visie van ASN Bank op het akkoord.
Duurzaam ondernemerschap





Aanbod 100% groene energie
Greenchoice heeft een speciaal aanbod voor ASN-klanten: tegen een scherp tarief krijg je 100% groene stroom en bosgecompenseerd gas. En je ontvangt een bespaarbox ter waarde van € 50 cadeau.
Duurzaam ondernemerschap





Jaaroverzicht ASN Bank
Wil je weten hoe wij jouw (spaar)geld in 2018 hebben ingezet om duurzame ontwikkeling te stimuleren? En hoe we onze beloftes aan jou als klant waarmaken? Je leest het in het Jaaroverzicht 2018.
Duurzaam ondernemerschap





















ASN Bank
Postbus 93514
2509 AM Den Haag
Contact
Afmelden
Volg ons:
MV
ASN Bank op Facebook
ASN Bank video
ASN Bank op LinkedIn
Voordewereldvanmorgen.nl, de community van de ASN Bank
Twijfel je of deze e-mail van ASN Bank is? Dan is het goed om te weten dat wij in onze e-mails nooit vragen om je bankgegevens, zoals je pincode en de codes van je digipas. Lees meer over veilig bankieren op onze website.
ASN Nieuwsbrief | Online versie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten