(Zelfs) 'Helden' Magazine besteedde Aandacht aan SPM Shoeters vs. Tartu Rock...

...interviews met Reggie Johnson en Stefan Wessels:

WESSELS: ‘ONZE FANS WAREN WEDEROM FANTASTISCH’

Sporters zijn altijd druk en onderweg. Alles staat in het teken van het verwezenlijken van doelen en dromen. Deze week volgen we basketballer Stefan Wessels, die met SPM Shoeters in actie komt in de Europa Cup.
SPM Shoeters won gisteravond met 78-77 van Tartu Rock uit Estland. De ploeg van coach Sam Jones stond bij de rust, mede dankzij tien driepunters van de ploeg uit Estland, nog met 40-48 achter. In de tweede helft kwam de thuisploeg echter sterk terug. Met nog twaalf seconden te gaan stond Tartu Rock nog met 76-77 voor. Maar Brandyn Curry, die met twintig punten de man van de wedstrijd werd, besliste met nog 2,3 seconden te gaan de wedstrijd. Door de overwinning is SPM Shoeters nog altijd ongeslagen in eigen huis in de Europa Cup.

Reggie Johnson van SPM Shoeters over laatste twaalf seconden tegen Tartu: ‘It was crazy’: