maandag 28 december 2015

HUMOR / TROUW / RUSLAND / PUTIN: De Putin-Plee-Kalender

Van Trouw.nl, december 2015:

Poetin de alfamale op het toilet, wie wil dat nou niet?

Nienke Schipper − 26/12/15, 21:21
© Trouw. Vladimir Poetin snuffelt aan een bloem op zijn splinternieuwe kalender.
Mocht u het even niet meer weten, zo komt u ook het komende jaar door: met de Vladimir Poetin kalender 2016. Prachtige foto's waarbij het Russisch staatshoofd snuffelt aan bloemen of met vastberaden blik aan de gewichten hangt.
Alfamale Poetin is de kalenderman van 2016 en hangt op het toilet ter inspiratie én om u te helpen herinneren aan de belangrijke evenementen van het komende jaar.

De kalender 'Het jaar door met Poetin' probeert humor met testosteron te combineren. In de ene maand helpt hij het volk herinneren dat dat 'niemand ooit militaire superioriteit over Rusland zal krijgen'. In de volgende maand benadruk hij zijn gevoelige kant: "Honden en ik hebben warme gevoelens voor elkaar".  Bovendien zijn "Russische vrouwen de mooiste en meest getalenteerde van de wereld".

De kalender komt toevallig vrijwel gelijktijdig uit met zijn nieuwe parfumlijn: Leaders number one. Een herenparfum 'insprired by Poetin'. Zelfs volgens de Amerikaanse republikeinse politicus met presidentsambities Donald Trump is Poetin zonder twijfel 'zeer getalenteerd'. De kalender is verkrijgbaar via Russische boekhandels.


Misschien ook een ideetje voor ons eigen mp'tje - Mark Rutte - Putin heeft het concept, onder het genot van een biertje kan 'onze Mark' zo'n project vast snel van de grond krijgen...voor 'de Fans' dan natuurlijk; ik denk dat ik spontaan diarree dan wel obstipatie zou krijgen, dus ik pas...
Geen opmerkingen:

Een reactie posten