zaterdag 19 december 2015

NIEUWS / DONAR / DBL: Stersponsor NewComm IT en Donar Vernieuwen Contract


PERSBERICHT DONAR GRONINGEN:

NewComm IT tot 2018 Stersponsor Donar

Stersponsor NewComm IT en Donar hebben de succesvolle samenwerking bezegeld met een nieuwe overeenkomst waarmee NewComm IT de komende 3 seizoenen als Ster- en broeksponsor aan de club verbonden blijft.

Donar professioneel in Easy-Cloud

Donar wil transparant zijn. De ontwikkelingen binnen de organisatie moeten daarom  goed en frequent gecommuniceerd kunnen worden met medewerkers, fans en sponsoren. Goede ICT-toepassingen zijn daarbij belangrijke tools.
 
“Meer structuur en uniformiteit binnen onze kantoorautomatisering is daarbij een belangrijke randvoorwaarde” zegt voorzitter Gert Kiel. “We hebben met NewComm IT een partij gevonden die de club functionele en veilige software kan bieden met een hoge beschikbaarheid. Software , die de benodigde informatie levert onafhankelijk van wanneer-, waar- en hoe- we daarover de beschikking willen hebben.”

NewComm IT is als Ster- en broeksponsor een bekende partner van Donar en staat daarnaast bekend als innovatief en betrouwbaar op het gebied van Cloud-Computing. “De keuze voor NewComm IT was dan ook een logische”, aldus bestuurslid Commerciële Zaken Marieke Abbink. Naast de standaard kantoorsoftware, zoals Microsoft Office en het e-mail en agendasysteem Exchange, wordt ook een organisatie-specifieke applicatie geleverd: Compenda. Deze applicatie ondersteunt de processen binnen de basketbalorganisatie en draagt bij aan kwaliteit en inzicht. Compenda koppelt tevens de kantoorsoftware en de financiële applicatie.

“Intussen heeft een soepele migratie naar Easy-Cloud plaatsgevonden en zijn de eerste positieve ervaringen opgedaan met het werken met Compenda. Het is erg plezierig dat we nu één dashboard hebben waar we zowel financieel- en commercieel overzicht hebben”.

Blij en trots

Wolter Lalkens en Stefan Zevenberg van NewComm IT zijn als liefhebber van sport en entertainment én fan van Donar “blij en trots” op de keuze van Donar voor de Easy-Cloud en Compenda.    
 
Donar is een Nederlandse professionele basketbalclub uit Groningen. De club komt uit in de Dutch Basketball League (DBL). Wedstrijden van de club worden gespeeld in de topsporthal van MartiniPlaza, dat plaats biedt aan 4.500 toeschouwers en daarmee de grootste basketbalhal van Nederland is.

NewComm IT is een dienstverlener op het gebied van ICT Infrastructuur en gespecialiseerd in Cloud Computing, IT Mobiliteit en IT Security.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten