zondag 27 december 2015

VEILIGHEID NEDERLAND / PARTIJ VAN ORDE, GEZAG, JUSTITIE en STOERE TAAL; de VVD /

Volgens Rutte, Opstelten en Teeven - de laatste twee ook wel onder de werktitel 'Ivo&Teef' - "...was Nederland ZoVEEEEL Veiliger aan het worden..!"

Inbrekersgilde bezorgt politie veel werk
Bericht overgenomen van Trouw.nl, 26/12/15, 11:32 − bron: ANP@yoursite


© Anp.
De politie heeft de tijdens de kerstdagen weer de handen vol gehad aan inbrekers. Op tal van plaatsen in Nederland werden dieven betrapt en aangehouden.

In een woning in Krommenie werden drie Kosovaren betrapt. Een van hen had zich een kast verstopt toen de politie poolshoogte kwam nemen na een melding van buurtbewoners. Ook in Purmerend werden drie inbrekers, bezig in hun eigen woonplaats, betrapt door agenten. Op verscheidene andere plaatsen in Noord-Holland konden eveneens inbrekers worden ingerekend. 'Drukker dan in andere jaren is het evenwel niet', zei een politiewoordvoerder zaterdag.

Tijdens de feestdagen is er, net als in de zomervakantie wanneer mensen voor langere tijd weg zijn, altijd een piek te zien in het aantal inbraken. Rond Sinterklaas, Kerstmis en de jaarwisseling zijn veel mensen een avondje weg en laten een lichtje branden om de indruk te wekken dat ze thuis zijn, maar daar trappen inbrekers niet in, zei de woordvoerder.

Woonark
In Groningen liepen tijdens de kerstdagen ook meerdere dieven tegen de lamp. Agenten grepen in de stad Groningen een man die uit een woonark klom. De inbreker zit nog vast. Ook in Borger was het raak. Een 27-jarige man is aangehouden op verdenking van een inbraak in zijn woonplaats. In Utrecht was het in ieder geval raak in Amersfoort, De Meern en Woerden. De inbrekers zijn daar niet aangehouden.

Op kerstavond kon de politie met de nodige moeite wel twee inbrekers in Roosendaal aanhouden. De verdachten gebruikten tijdens hun aanhouding het nodige geweld. Zo werd onder andere een agent in zijn gezicht geschopt, maakte de politie zaterdag bekend.


En laten wij nu al weer meermaals van Gemeente en politie brieven hebben gekregen waarin dat lampje laten branden WEL wordt aangeraden...ik raak hier echt een beetje van in de war hoor, Nederlandse Overheid...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten