zondag 10 april 2016

BASKETBALL DBL / NIEUWS / WEERT: Michael de Jager Zwaait als Voorzitter van Weert, Herstructurering Bestuur

De Jager zwaait af bij BSW

WEERT, 9 april 2016 – Komend seizoen doet BSW het zonder Michael de Jager. Na 21 jaar trouwe dienst wil de huidige voorzitter en oud-speler van BSW plaatsmaken voor een nieuwe, gedreven bestuurder. Ook is er vanwege een bestuurlijke herstructurering ruime voor een nieuwe secretaris.
Stichting TOP BSW/Business houdt zich bezig met het exploiteren van een basketbal- en bestuursorganisatie. Deze stichting exploiteert het eerste team ban BSW dat al 34 jaar uitkomt in de Nederlandse eredivisie. Ten behoeve van sponsoren exploiteert deze stichting een eigen business club. Nu er een bestuurlijke herstructurering aan zit te komen, is er ruimte voor een nieuwe voorzitter en een nieuwe secretaris. Beide functies zijn nog niet ingevuld. Belangstellenden kunnen voor 7 mei reageren. Meer informatie over deze functies is te vinden op www.bswbasketball.nl.
BSW heeft een moeilijke tijd achter de rug. Nieuwe stappen zijn nodig om de weg naar boven weer te vinden. Een week geleden werden de ambitieuze toekomstplannen gepresenteerd aan de leden van de business club. Behalve nieuwe bestuursleden gaat er een samenwerking plaatsvinden met Basketbal Promotie Limburg. Talentontwikkeling is een belangrijke pijler voor de club. Met deze samenwerking kan BSW stappen voorwaarts gaan zetten. BSW ziet de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet.

Bericht overgenomen van de DBL-site , originele bericht en meer --- Hier ---

Geen opmerkingen:

Een reactie posten