woensdag 13 april 2016

DBL / NIEUWS SPM SHOETERS: SPM Shoeters en 'BurnedBasketball' Sluiten Driejarig Contract op gebied van Kleding & Shoeters Zoekt Iemand om "Duke' te ZijnSamenwerking en SPM Shoeters Den Bosch officieel bekrachtigd!

De DBL-site bracht dit nieuws met de volgende tekst:

"Nieuwe kledingsponsor Shoeters
DEN BOSCH, 9 april 2016 - De komende drie seizoenen is Burned Sports kledingsponsor van SPM Shoeters. Het in ’s-Hertogenbosch, Utrecht en Groningen gevestigde bedrijf is geen onbekende. Het is ook verantwoordelijk voor de officiële merchandise van de Orange Lions en Donar Groningen.
Jan Willem Scheffers, bestuurslid operationele en commerciële zaken van de Bossche basketbalclub, is zeer te spreken over de op handen zijnde samenwerking: “Naast het feit dat we voor kwaliteit wilden gaan, is het ook zeker een pré geweest dat Burned Sports een van oorsprong Brabants bedrijf is en met een vestiging in 's-Hertogenbosch ook nog eens zeer direct verbonden aan Den Bosch is. De wijze waarop dit contract tot stand is gekomen, geeft ons heel veel vertrouwen voor de toekomst.”
Naast het team zullen ook de coaches, begeleiding en vrijwilligers vanaf volgend seizoen gehuld gaan in de nieuwe kleding. De Bossche fans zullen meeprofiteren van de samenwerking. De club gaat in samenwerking met Burned Sports nieuwe merchandise aanbieden. Hierover wordt spoedig meer gecommuniceerd. Na het huidige seizoen worden de ontwerpen van de nieuwe outfits bekend gemaakt."

Het originele berich lees je   ---  Hier  ---
Ze zoeken in Den Bosch ook nog iemand die de rol van 'Duke' - de Mascotte - zou willen bekleden:DUKE KAN WEL WAT HULP GEBRUIKEN

06 april 2016
Al vele jaren is DUKE een vertrouwd gezicht in de Maaspoort en zo nu en dan elders aanwezig in het land bij wedstrijden van SPM Shoeters. Dat is een druk bestaan. Ga er maar aan staan. Iedere keer weer de Maaspoort vermaken met zijn kapriolen. Dat drukke bestaan breekt DUKE nu een beetje op, in het dagelijks leven moet er immers ook gestudeerd worden etc. Daarom zijn we op zoek naar jou om DUKE te assisteren bij zijn werkzaamheden.
Wat verwachten we van je;
-een goede conditie (DUKE zijn kan vermoeiend en warm zijn)
-niet bang zijn om je te presenteren
-een beetje soepel kunnen bewegen
-leeftijd vanaf 16 jaar
-misschien volg je wel een opleiding in sport en spel
-het vermogen hebben om de fans op te zwepen tijdens wedstrijden
Wat krijg je er voor terug:
-vrijwilliger zijn bij SPM Shoeters is geweldig!
-eigen initiatief wordt gewaardeerd
-uiteraard wordt je tijdens activiteiten begeleidt door een van onze vrijwilligers
-na de wedstrijd is er gelegenheid te douchen
-je staat overal met je snuit vooraan :-)
Wil jij onze DUKE komen versterken? Meld je dan direct aan op vrijwilligers@spmshoeters.nl . Vertel in je mail kort wat je zo leuk lijkt om DUKE te zijn.


Beide berichten zijn overgenomen van de site van SPM Shoeters --- Hier ---

Geen opmerkingen:

Een reactie posten