vrijdag 15 april 2016

NBA PLAY-OFFS 2016 / BRACKET COMPETITIE: Martijn van Noordenne Organiseert een NBA Playoff Bracket Competitie 2016...


Zo gaat het zeker niet, maar hoe dan wel?

...Ik doe mee, wie nog meer?

AART DEKKER


!!! NBA Playoff Bracket Competitie 2016 !!!
Uiteraard organiseer ik ook dit jaar weer een NBA bracket competitie. De kosten betreffen 16 euro per persoon. Let op: je mag als individueel persoon meerdere malen meedoen en dus meerdere brackets inzenden, mits je per ingevulde bracket wel het inschrijfgeld betaalt.
De vijf personen die uiteindelijk het meeste punten hebben, gaan ervandoor met het prijzengeld, in de volgende verhouding;
#1: 45%, #2: 25%, #3: 15%, #4: 10% en #5: 5%
Aanmelden kan via de mail: bracketcompetitie.2016@gmail.com.
Zodra vaststaat welke teams op welke posities eindigen (donderdag 14 april) ontvang je een mail met een excel bestand waarin je jouw bracket kan invullen. Hier zal tevens een handleiding bijgevoegd worden voor het invullen en een toelichting wat betreft de puntentelling. Evenals voorgaande jaren zal er een afgeschermde Facebook-pagina komen, waarin alleen toegang wordt verschaft als je hebt betaald. Op deze pagina is het mogelijk te discussiëren over de voortgang van de playoffs, het is mogelijk om vragen te stellen en per ronde wordt de tussenstand ge-update. De definitieve deadline voor het opsturen van je ingevulde bracket en het voltooien van de betaling is op zaterdag 16 april om 18.00 uur!
Ben je geïnteresseerd, let me know dan kom je op de voorlopige lijst. Op het moment dat er betaald is, wordt je toegevoegd aan de Facebook-pagina waarna je dus zeker bent van deelname. Wacht niet te lang en zorg dat je op tijd bent!
Hoe meer zielen, hoe meer vreugd dus deel dit bericht aub!
Voor aanmeldingen en/of vragen: bracketcompetitie.2016@gmail.com / martijn@vannoordenne.nl
Met vriendelijke groeten,
Martijn van Noordenne.


NBA PLAYOFF BRACKET COMPETITIE 2016 UPDATE!

Inbox
x

martijn van noordenne

Bijlagen08:34 (21 uur geleden)
aan bcc: mij
Beste deelnemer,

De teams zijn bekend en het invullen van de brackets kan eindelijk gaan beginnen.
LET OP: de deadline voor het invullen van de bracket, evenals het overmaken van het geld is a.s. zaterdag 16 april 18.00 uur!
Bijgevoegd het bestand waar de bracket ingevuld dient te worden, lees alvorens het invullen van de bracket eerst de regels en de handleiding door om van alle informatie op de hoogte te zijn. Bij vragen kan er altijd gemaild/geappt worden.
Voor de mensen die nog niet hebben betaald:
16 euro: NL28INGB0001944657 t.n.v. M.H. van Noordenne
Zodra de betaling binnen is zal je worden toegevoegd aan de facebook-pagina, waarna je zeker bent van deelname. Uiteraard is het voor anderen nog mogelijk om mee te doen, dus mocht je mensen weten die aan willen sluiten stuur deze mail dan gewoon door :-)

PS: wacht niet te lang met het invullen en wees op tijd met inleveren want de deadline wordt strikt gehanteerd, aangezien de playoffs zaterdagavond al beginnen...
Veel succes iedereen!
Mochten er nog vragen/onduidelijkheden zijn dan hoor ik dat graag.
Groeten,
Martijn van Noordenne
Bijlagen


Geen opmerkingen:

Een reactie posten