vrijdag 13 januari 2017

LEON WILLIAMS / ORANGE LIONS: 'Clip Highlights 2016 bij BG Göttingen in de Basketball Bundesliga'

Hij was beschikbaar voor de Orange Lions/Oranje Basketball op precies het juiste moment -de zomer van 2014-; toen er te weinig spelers waren, en deed het toen gewoon goed. Coach van Helfteren handhaafde hem ook in het EuroBasket-jaar 2015, en dus speelde hij als relatief jonge speler zijn eerste EuroBasket in Zagreb. Ook daar deed hij het -als Backup voor Charlon kloof- best redelijk, misschien zelfs goed! Daarna volgde er een jaar bij SPM Shoeters Den Bosch waar hij een onbetwiste Starter was, daar kwamen financiële problemen, en Leon Williams vertrok als een van de weinige Oranje Mannen uit de DBL/Nederland naar het Buitenland - Duitsland.

Zijn club vond het niet zo'n goed idee de nieuwe, jonge buitenlandse Spelverdeler pas direct voor de start van het Reguliere Seizoen binnen te krijgen, en dus -nou ja, helemaal 'dus' is dat dus niet- ontbrak Leon Williams in de zomer van 2016 bij Oranje. Wat er zou zijn gebeurd als Leon Williams er wel 'gewoon' bij was geweest zullen we nooit weten, maar ik kan me niet voorstellen dat het dan minder zou zijn gegaan...

Ik hoop -nee, ik REKEN dus!- gewoon op een nog veel betere Leon Williams in de uiterst belangrijke zomer - en het vervolg daarvan in 2017-2018!!

Hieronder de high-light-clip van Leon over de eerste helft van zijn Seizoen 2016-2017 bij zijn Duitse club BG Göttingen in de Basketball Bundesliga:


Leon Williams BG Göttingen EasyCredit Basketball Bundesliga 2016


Gepubliceerd op 12 jan. 2017
Leon Williams BG Göttingen EasyCredit Basketball Bundesliga highlights 2016

http://www.easycredit-bbl.de/de/stati...
  • Categorie

  • Licentie

    • Standaard YouTube-licentie
Met dank aan Patrick Kaas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten