maandag 9 januari 2017

VVD DOMHEID / VD SCHEUR BETREURT WEER: '2 uur in het Nieuwe Jaar 2017, en Brulboei vd Scheur (ook VVD) moet zijn impulsieve gedrag al weer beTreur-en'...

Joep Bertrams for Peace ‏@joepbertrams - Veel meer geniale Cartoons van de Grote Joep Bertrams   ---  Hier  ---
Deze volvette 'Oranje Stropdas met Aardappel in de Keel' is een van de grootste brokkenpiloten ooit in de Nederlandse Politieke Historie; het jaar is nog niet begonnen of hij denk -a la Trump- per Tweet de wereld wel even te verbeteren. Terwijl hij en zijn VVD-vrienden/-voorgangers natuurlijk zelf oorzaak van het probleem zijn!

In ieder geval heeft meneer zichzelf weer ondergescheten...hoe gaat hij zich nu hier weer uit redden?
Hij had er beter aan gedaan zelf op de Brandweerwagen te klimmen of in te stappen bij de politie, en bijvoorbeeld hier bij ons voor de deur, op Ypenburg, kunnen helpen 'de Echte MANNEN' te beveiligen. Want het was voor de zoveelste keer rellen, je kunt er de klok op gelijk zetten. Schade deze keer? Een tuinbank, een tafel, een kliko, een plantenbak, een deurmat, etc. En dan mogen we nog niet klagen want de buren, hebben het slechter getroffen. Maar voor wie het weer echt afzien was?

Die Brandweermannen die werden aangevallen.

De Politiemensen die hen te hulp schoten.

Dat zijn de ECHTE HELDEN, en die worden dus voor de zoveelste keer in hun hemd gezet door de Blaasbalg in driedelig pak met Oranje Stropdas; die natuurlijk liederlijk aan de champagne was in zijn kasteel, met wat feuten in de bediening. Toen iedereen ladderzat was, en hij nog net niet, dat'ie: "Eens kijken wat er in het land gebeurd is vanavond...Ach, gossie...wat doe ik er aan?"

Natuurlijk:...."Regeren per Tweet..."

Het gat echt goed met het bestuur van dit land..!Geen opmerkingen:

Een reactie posten