woensdag 11 juli 2018

DBL NIEUWS / DUTCH WINDMILLS DORDRECHT: Floris Versteg van ZZ Leiden naar Windmills

Floris Versteeg -in 2018-19 nog speler van ZZ Leiden- is de eerste speler die officieel werd aangekondigd als speler voor de Dutch Windmills Dordrecht. (Foto en bericht overgenomen van de DBL-site)

Versteeg naar Dutch Windmills


DORDRECHT, 9 juli 2018 - Het nieuwe profbasketbalteam Dutch Windmills heeft Floris Versteeg vastgelegd. Versteeg (1994) is een 2.06 lange power forward. In de afgelopen vier jaar kwam Versteeg uit voor Zorg en Zekerheid Leiden.

Voordat hij terug naar Nederland keerde, volgde Versteeg de Canarias Basketball Academy in Spanje en speelde daarna bij Cal State Fullerton in Orange County, Californië

Floris Versteeg is de eerst aanwinst die Dutch Windmills bekend maakt. Met Versteeg haalt de nieuwkomer in de Dutch Basketball League een talentvolle speler binnen met ervaring in de VS en in de Nederlandse competitie. Als jeugdinternational heeft Versteeg deelgenomen aan het EK onder 18.

De directie van Dutch Windmills is verheugd met de komst van Floris Versteeg en zal de komende weken meer nieuwe spelers bekend maken. Hoofdcoach Geert Hammink: “Ik ben bijzonder blij met de toezegging van Floris. Hij is veelzijdig en een prototype van de moderne ‘stretch-four’. Misschien belangrijker: Een goed persoon met het karakter dat past in het Dutch Windmills concept!”Geen opmerkingen:

Een reactie posten