vrijdag 6 juli 2018

DBL NIEUWS / NEW HEROES DEN BOSCH: 'New Heroes Basketball presenteert Devon Van Oostrum als nieuwe Point Guard'

New Heroes Basketball heeft met Devon van Oostrum (25 jaar, 1,93m) haar zo gewenste point guard voor het komende seizoen binnen. De 25-jarige speler, met 15+ interlands voor het Britse team achter zijn naam, speelde eerder in gerenommeerde competities als de Griekse, Spaanse en Kroatische. Van Oostrum beschikt naast een Brits ook over een Nederlands paspoort.

New Heroes Basketball presenteert Van Oostrum als nieuwe point guard


05 July 2018Europees avontuurVan Oostrum vertelt enthousiast over zijn nieuwe stap: “New Heroes Basketball is een absolute topclub en ik volg al geruime tijd de wederopbouw in Den Bosch; een proces waar ik erg graag deel van uitmaak. De combinatie van het Europese avontuur Ć©n het strijden om de titel maken voor mij de overgang naar Den Bosch erg aantrekkelijk.”

Point guard met sterke drive“Normaal is een speler van dit kaliber bijna niet te halen”, vertelt Jos Frederiks. “We zijn dan ook zeer enthousiast dat hij besloten heeft om te kiezen voor Den Bosch. Van Oostrum is een point-guard met een hoog basketball IQ. Met zijn lengte en atletisch vermogen is hij zeer gevaarlijk naar de basket toe en daarnaast beschikt hij over een goed schot waardoor hij van buiten de paint ook zijn scores kan maken”, besluit Jos Frederiks. 


**

Devon van Oostrum ('93) is the Most EXCITING Player Out of the UK in Years! Summer 2013 Mix!Devon Van Oostrum - Best '93 Born Point Guard in Europe? DVO Summer 2011 Mix

Ook de Bossche Supporters Vereniging The Titans maakte een bericht, je leest het   ---  Hier  ---

Geen opmerkingen:

Een reactie posten