zondag 29 juli 2018

JEUGD BREEDTE / DBL / GOED VOORBEELD / MVO / NEW HEROES DEN BOSCH BASKETBALL:

Afbeelding ter illustratie
Foto/Artikel overgenomen van 'Stadsbladdenbosch.nl', origineel   ---  Hier  ---

Basketbalinstuif voor kinderen

  Sport
DEN BOSCH - De New Heroes Basketball Academy Den Bosch houdt in de zomervakantie op dinsdagen en donderdagen een serie instuiven in Bossche sportzalen, waar jongens en meiden van 8 tot en met 12 jaar gratis kunnen basketballen.

Het met New Heroes verbonden basketbal-opleidingshuis wil kinderen in beweging te krijgen, als uitvloeisel van de nationale sport-stimuleringscampagne SportImpuls, waarmee de Academy zich een jaar geleden verbond. In eerste instantie ging trainer Ralf Schilder van de Academy langs bij scholen Den Bosch. Nu doet hij dat 'buitenschools' in de periode tot eind oktober.

In de vakantieperiode, dus tot en met 18 augustus, is er steeds op de dinsdag en donderdag in de sportzalen aan de Rijnstraat, Weberstraat en Meerwijkweg een instuif van een uur. Na de vakantie zijn de clinics steeds op de zaterdagen, in dezelfde zalen en volgens hetzelfde tijdschema: in de zaal aan de Rijnstraat van 09.00 tot 10.00 uur, in die aan de Weberstraat van 10.30 tot 11.30 uur en in die aan de Meerwijkweg van 12.00 tot 13.00 uur. De laatste van de serie is op zaterdag 27 oktober.
Ralf Schilder, trainer van de U14-eredivisieploeg van New Heroes, leidt de clinics en wordt geassisteerd door collega's van de Bossche academy. Aanmelden is niet nodig. Deelnemende kinderen dienen alleen een sporttenue te dragen en een paar indoor-sportschoenen. Voor basketballen wordt gezorgd.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten