zaterdag 14 juli 2018

DBL NIEUWS / DUTCH WINDMILLS: Dutch Windmills Dordrecht Haalt Hidde Roessink(van Green Dolphins)

Hidde Roesink speelt in het Seizoen 2018-2019 in de DBl bij 'The Dutch Windmills'

Dutch Windmills haalt Roessink

DORDRECHT, 1 3juli 2018 - Dutch Windmills heeft Hidde Roessink vastgelegd. Roessink (2000) is een 2.04 meter lange small forward. Roessink is naast Floris Versteeg en Jito Kok de derde aanwinst die Dutch Windmills, de nieuwkomer in de Dutch Basketball League, bekend maakt.

Roessink heeft in zijn jeugd bij verschillende clubs zijn opleiding genoten, maar had zijn doorbraak afgelopen seizoen bij Dreamfield Dolphins uit Bemmel, waar hij een dragende speler was voor het team van coach Chris Stomp dat naar de promotiedivisie promoveerde.

Met Roessink is 'lengte' op de positie van de Nederlanders gewaarborgd en zal de directie van Dutch Windmills gaan schakelen naar de kleinere mannen.

Coach Geert Hammink: "Ik ben ervan overtuigd dat we met Hidde een uitzonderlijk talent hebben kunnen tekenen. Natuurlijk heeft hij nog het een en ander te leren. We gaan ons uiterste best doen om Hidde op eredivisieniveau te laten wennen, ontwikkelen, en uiteindelijk om hem in de positie te brengen ons te helpen wedstrijden te winnen."


Bericht overgenomen van de DBL-site, originele Bericht   ---  Hier  ---


Geen opmerkingen:

Een reactie posten