vrijdag 2 augustus 2019

NBA-NLD-CONNECTIE / NL'ERS & DE NBA / ACHTERGROND: 'Celtics-eigenaren - de Familie Grousbeck - hebben Nederlandse roots' / EVEN SPELEN /

10 Things You Didn’t Know about Celtics Owner Wyc Grousbeck

Celtics-eigenaren hebben Nederlandse roots


Cartoon van   ---  Hier  ---
De eigenaren van de Boston Celtics blijken verre Nederlandse roots te hebben. De steenrijke familie Grousbeck, sinds 2003 eigenaar van een van de meest succesvolle teams in de geschiedenis van de NBA, stamt namelijk af van ene Nicholas Groesbeck. Die werd rond 1624 in Breda of Rotterdam geboren en vestigde zich later in New York. Dat heb ik op basis van online stamboomonderzoek kunnen achterhalen.

De Celtics zijn daarmee de tweede club waarvan ik heb kunnen achterhalen dat de eigenaren een link met Nederland hebben. Brabander Mike Uline was in de jaren veertig en vijftig van de vorige eeuw namelijk al eigenaar van de Washington Capitols.

Bonthandelaar in................
..........
*

Het hele Originele Bericht  van ' NL'ERS & DE NBA '  lees je    ---  Hier  ---


In de wereld van vandaag kan je je ook 'NBA Owner' wanen in fictieve (Gaming) werelden...je kunt daar zelfs een Club als de Celtics kopen of verkopen", en je dus acteren alsof je deel van de kaste de superrijken uitmaakt:

Dat werkt dan  - zoals bijvoorbeeld in dit geval via 'MYGM' zo:  

NBA 2K15 My GM Mode Ep.16 - Boston Celtics | Buying the Team, NEW Owner | PS4

Geen opmerkingen:

Een reactie posten