zondag 4 augustus 2019

SHARTIE AART DEKKER: LANDSTEDE WONDER VAN CONTINUÏTEIT / DBL NIEUWS / ZWOLLE: Jordan Johnson Vervangt PG Klasbak Kazami-Keane

PG Kaza Kajami-Keane bleek een gouden greep voor Landstede Zwolle, hij vervolgt zijn loopbaan bij Syntainics MBC in de Duitse Bundesliga (Foto: André Rump)

Kaza Kajami-Keane verder in Bundesliga


Overgenomen van 'landstedebasketbal.nl'


Kaza Kajami-Keane zet zijn carrière voort bij Syntainics MBC in de Duitse Bundesliga. De 25-jarige point guard uit Canada was het afgelopen seizoen één van de sterkhouders bij het Zwolse Landstede Basketbal, waarmee hij de landstitel greep. Kajami-Keane werd na afloop van de play-offs tevens uitgeroepen tot MVP. Bij Bundesliga-club Syntainics MBC tekent de Canadees international een contract voor één jaar.

*
Landstede Basketbal strikt Jordan Johnson

Zoektocht

“Het was een enorme zoektocht om een vervanger te vinden voor Kaza Kajami-Keane”, vertelt Landstede Basketbal-manager Adriaan van Bergen. “In Jordan Johnson zien wij terug wat wij denken voor komend seizoen nodig te hebben. Hij doorloopt een soortgelijke carrière als Kaza. Goede school, G-League en hopelijk ook een soortgelijke rol bij ons”, aldus Van Bergen. Deze won onder meer informatie in bij voormalig Landstede-speler Grant Gibbs, die als coach actief is in de G-League. “Van Grant kregen wij louter positieve geluiden.”

Punten

De 1.80 meter lange Jordan Johnson was in het seizoen 2018-2019 in de G-League, de development competitie van de NBA, goed voor 7,5 punten en 4,5 assists in gemiddeld 22 minuten per wedstrijd. Op zijn best speelde Johnson in de finaleserie tegen Long Island Nets. Zijn speeltijd ging omhoog naar 31 minuten per duel en hij maakte gemiddeld 18 punten (52 procent tweepunters en 46 procent driepunters) en 6 assists.
Tags: , , , , ,

Bericht overgenomen van 'rtvzwollefm.nl',    originele bericht --- Hier ---

**

SHARTIE AART DEKKER

Sterk Scoutend en Rekruterend Landstede Basketball Zwolle ook een Wonder van Continuïteit voor de DBL...

...maar Kaza Kajami-Keane langer vasthouden is blijkbaar onhaalbaar...

Dat Kajami-Keane een 'One-and-done'-speler zou zijn werd door vrijwel alle 'kenners' als een vaststaand feit aangenomen, maar ik denk dat dat eigenlijk ook gold voor 'Stroopwafel King' Noah Dahlman na zijn sterke tweede Zwolse seizoen, en ook voor Sherron Dorsey-Walker.

Was de Canadese PG blijkbaar toch een te grote vis om vast te houden, de andere twee tekenden tegen veel aannames in dus wel bij; opmerkelijk! 

Sherron Dorsey-Walker(Foto: André Rump)

Lees Dorsey-Walker tekent bij   ---  Hier  ---  en Dahlman langer bij Landstede   ---  Hier  ---

Noah-Dahlman-links(Foto: Orange-Pictures-Bert-van-Berkum)

 

 

 

 

Gaat dit ervoor zorgen dat een Repeat van Landstede als DBL-Kampioen net zo'n onmogelijk geachte prestatie is waarvoor geldt dat 'het gevoelen van de Nederlandse Basketball-community' van 2019 in 2020 gelogenstraft wordt?

En hoe goed zal Zwolle in zijn eerste echt substantiële Europese Beker-avontuur zijn nu het direct in de Groeps-fase van de Fiba Europe Cup mag uitkomen en dus verzekerd is van tenminste zes wedstrijden? Kan de club ook hier ZZ Leiden evenaren of zelfs verbeteren?

Cruciaal bij de beantwoording van bovenstaande vragen zal zijn hoe goed de vervanger van Kazami-Keane  - Jordan Johnson - zal blijken te zijn. Een goede G-League-speler; dat is blijkbaar ook een niveau spelers dat de Zwollenaren met hun inmiddels goede reputatie en track-record kunnen aantrekken.  Johnson is wel een stuk kleiner dan zijn geblokte en fysiek enorm sterke Canadese voorganger, zijn kracht zal dus ook anders moeten zijn; Quickness? Finishen in Traffic op drives?


Jordan Johnson with 23 Points vs. Long Island Nets

---  Hier  --- nog (veel) meer Video van de nieuwe Landstede Floorleader.

Interessante verhaallijnen voor 2019-2020!

MDB)
(AD)

**

BERICHT VAN LANDSTEDE ZWOLLE BASKETBALL - Seizoenskaarten
Bestel nu jouw seizoenkaart 2019-2020!Voor het eerst in de clubhistorie werd Landstede Basketbal afgelopen seizoen landskampioen. De voorbereidingen op het nieuwe jaar zijn echter weer in volle gang, want onder andere de contracten van Noah Dahlman en Sherron Dorsey-Walker zijn verlengd. En met Jordan Johnson is de eerste versterking binnen!

Wil jij geen enkele thuiswedstrijd van de landskampioen missen? Reserveer dan snel jouw eigen stoel in vak H (korte zijde) of vak E (lange zijde). Voor welke wedstrijden is een seizoenkaart geldig?

- Alle thuiswedstrijden van Landstede Basketbal in de Dutch Basketball League
- Alle thuiswedstrijden van Landstede Basketbal in de play-offs van de Dutch Basketball League.
- Alle thuiswedstrijden van Landstede Basketbal in het NBB-bekertoernooi, exclusief eventuele bekerfinale.

De Europese wedstrijden vallen buiten de seizoenkaarten.

Prijs

De prijs voor een seizoenkaart in vak H kost voor volwassenen 110 euro en voor jeugd tot en met vijftien jaar 70 euro. Een seizoenkaart in vak E kost voor volwassenen 130 euro en voor jeugd tot en met vijftien jaar 80 euro.

Partnerclubs

Ben jij lid van één van onze partnerclubs en heb je interesse in een seizoenkaart? Stuur dan een mail naar tickets@landstedegroep.nl en maak daarbij melding van jouw naam, geboortedatum, adres, e-mailadres, telefoonnummer en om welke partnerclub het gaat. Daarnaast kun je in die mail ook laten weten welk vak, rij en stoelnummer jouw voorkeur heeft.

Klik hier om jouw seizoenkaart te bestellen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten