vrijdag 2 augustus 2019

PERSBERICHT / DBL GOED NIEUWS ROTTERDAM BASKETBALL: 'Zeeuw & Zeeuw Hoofdsponsor voor Rotterdam/Feyenoord Basketball'

Oer-Rotterdam Basketball-man Paul de Vos(L), kersverse voorzitter Chiel den Dunnen(R) en Zeeuw & Zeeuw
CEO Jan Hofstede tekenen het contract waarmee Zeeuw & Zeeuw Hoofs- en Naamsponsor wordt van Rotterdam Basketball


PERSBERICHT ROTTERDAM BASKETBALL:


ZEEUW & ZEEUW HOOFDSPONSOR IN ROTTERDAM

Feyenoord Basketball gaat Zeeuw & Zeeuw aan de clubnaam toevoegen. Het bestuur van de club tekende vanmiddag een partnerovereenkomst voor de komende twee jaar.

De organisatie Zeeuw & Zeeuw kreeg vorm na de fusie tussen Autohaag Zeeuw en de Zeeuw & Zeeuwgroep. Vanaf het eind van dit jaar wordt Zeeuw & Zeeuw de naam van beide bedrijven. Autohaag Zeeuw is niet alleen al jaren partner van Rotterdam Basketbal, het Nederlands Mannen Team en diverse andere basketbalinitiatieven, maar is ook actief bij het hardlopen (Leiden Marathon) en het schaatsen (TalentNed). “Naast het verzorgen van perfecte mobiliteit vinden we het belangrijk om als organisatie ook betrokken te zijn bij maatschappelijke initiatieven als Het Vergeten Kind en Amref Flying Doctors,” aldus CEO Jan Hofstede.

Zeeuw & Zeeuw herbergt 24 autobedrijven, een leasemaatschappij, een schadebedrijf en een assurantiekantoor. Daarmee behoort Zeeuw & Zeeuw inmiddels tot de top tien van dealerbedrijven in Nederland met de merken Kia, Renault, Dacia, Nissan, Ford en Mitsubishi.

Het eredivisieteam, dat komend jaar aan zijn dertigste seizoen op het hoogste niveau begint, zal voor het tweede seizoen spelen met het logo van Feyenoord op de borst. Op de nieuwe rood-witte shirts pronkt daarnaast vanaf dit seizoen dus ook de naam Zeeuw & Zeeuw.

Kersverse voorzitter Chiel den Dunnen begeleidde de ondertekening met de woorden: “We zetten hier met basketbal in Rotterdam een grote stap. We willen aansluiting bij de bijna traditionele top vier en dat proces begint hier.”

Eerder tekende ex-bondscoach Toon van Helfteren bij de club en strikte het management de Amerikaanse pointguard Pookie Powell. Het is duidelijk, dat het partnership tussen Zeeuw & Zeeuw en Feyenoord Basketball mooie dingen mogelijk gaat maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten