dinsdag 3 november 2015

DBL / SPM SHOETERS / PR JEUGD DEN BOSCH: JEUGD SMULT VAN BASKETBAL BIJ CLINIC VAN BOSSCHE BASKETBALACADEMY


29 oktober 2015
Dejan Kravic, nieuweling in het keurkorps van SPM Shoeters deelde gul handtekeningen uit aan de jonge basketbaltalenten die gisteren deelnamen aan de clinic van de SPM Basketball Academy. Foto: Lisanne Aarts.    
Jeugd smult van basketbal bij clinic van Bossche basketbalacademy
Basketbal was voor zo’n 160 jeugdigen gisteren in de Maaspoort in Den Bosch weer voor een dagje dolle pret. Dan wel een vermaak met een wat meer serieuze inslag, dit afhankelijk van de ambities waarmee de jonkies de basketbal ter hand nemen. Ze gingen met graagte in op de uitnodiging van de SPM Basketball Academy om in haar clinic kennis te komen maken met allerlei zaken die horen bij de opleiding tot geschoold basketballer. Het werd meteen een doorslaggevend succes. Niet in de laatste plaats dankzij de medewerking van Dejan Kravic, Maarten Bouwknecht. Valentijn Lietmeijer en Leon Williams, de nieuwelingen in het topteam van SPM Shoeters.
Jeugdigen in de leeftijd van 6 tot en met 19 jaar, beginners en gevorderden, ze proefden van ’s morgen tien tot ’s middags vijf uur van alles wat basketbal mooi maakt tijdens deze clinic die mede mogelijk werd gemaakt door Burned, de supplyer van het laatste wat op basketbalgebied te verkrijgen is. Het Boxtelse bedrijf opent juist zondag in Den Bosch een vierde filiaal in ons land.
In tien stations wezen de vier toppers uit SPM Shoeters’ profploeg en de trainers en spelers van de Bossche basketbal-opleidingsschool de jeugd de weg. Het werd al met al een uitermate geslaagde dag die in de kerstvakantie een vervolg krijgt. Op 22 en 23 december is dan opnieuw in de Maaspoort een tweedaags camp voor basketbaltalent dat onder leiding komt te staan van gerenommeerde trainers die algemene en meer specialistische basketballessen komen geven. Zie voor meer informatie daarvoor binnenkort de websites www.spmba.nl en www.spmshoeters.nl. Verder maakte de Bossche basketbalacademy meteen van de gelegenheid gebruik de deelnemers aan de clinic nog eens te wijzen op de nieuwste loot aan haar boom, de Skills Practise voor jongens en meisjes in de leeftijd tot veertien jaar. Zij leren eenmaal per week op de woensdagmiddag de fijne kneepjes van het basketbalvak onder leiding van trainers van de Bossche academy. Voor meer informatie daarover zie ook de eerder genoemde websites.

Meer van SPM Shoeters op hun site   ---  Hier  ---

Geen opmerkingen:

Een reactie posten