dinsdag 24 november 2015

NIEUWS / VPRO / NPO / TV RADIO NET / DE BESTE / AANRADER: VPRO weer voor Vijf Jaar Concessie!

Ik kreeg van mijn favoriete Publieke Omroep - de VPRO - onderstaande email. Dat is goed nieuws, want we kennen in Nederland best veel goede Omroepverenigingen, maar de VPRO steekt daar met kop en schouders bovenuit. Doet mijn naamgenoot Sander Dekker (ook VVD) toch nog eens iets goed...nu maar hopen dat hij niet de hele Publieke Omroep zover sloopt dat er zelfs voor de VPRO geen kaas meer van te maken valt..!

In ieder geval: VPRO - een Aanrader!!

Klik gerust door...
Ennnuhh, ze hebben Grote Plannen voor de Toekomst!


 

 
 
 
 
Geachte heer, mevrouw,

Vanaf 1 januari 2016 heeft de VPRO opnieuw een ‘zendmachtiging’ voor de komende vijf jaar. Mede dankzij uw steun houden we als zelfstandige, vrijzinnige omroep weer de mogelijkheid om producties te maken voor televisie, radio en internetproducties. Dank u wel!

Vandaag start de VPRO een nieuwe landelijke campagne, waarin we ons nadrukkelijk profileren als onafhankelijk podium voor vrijdenkers en alternatieve plannen en ideeën. Wij keren ons daarmee tegen toenemende centralisatie en bemoeienis van de overheid met de publieke media en willen een zelfstandige positie creëren voor alternatieve geluiden en nieuwe initiatieven die in de bulkmedia geen plek krijgen.

Met de campagne ‘VPRO sponsor van de vooruitgang’ laten we zien dat we ruim baan geven aan mensen en instellingen, die de verhalen vertellen en de wereld vooruit helpen. De VPRO doet dat in de programmering, in de keuze voor thema’s, gasten en presentatoren, maar ook in de samenwerking met maatschappelijke en culturele partners.

Wij willen onze rol als actieve en geëngageerde mediaorganisatie uitdragen en versterken en als mediapartner van creatieve en kritische initiatieven nieuwe ideeën en inzichten agenderen. Zeker in een tijd waarin er steeds minder ruimte is voor alternatieve opvattingen.

Met een manifest en een campagne, investeren we in een nieuw bewustzijn, een open blik, in nieuwe ideeën en plannen voor morgen. Dat doen we graag samen met u. Via vpro.nl houden we graag dagelijks op de hoogte.

Met vriendelijke groet,

Lennart van der Meulen
Directeur VPRO 
 
 
  
bekijk de film
 
 
 
  
lees het manifest
 
 
 
 
Mocht deze nieuwsbrief niet correct of compleet worden weergegeven, voeg dan ons e-mailadresledenservice@vpro.dmd.omroep.nl toe aan uw adresboek. U kunt ook onze online versie van de nieuwsbrief openen.
 
VPRO© 2015 VPRO - VPRO.NL - DOORSTUREN - GEGEVENS WIJZIGEN

Geen opmerkingen:

Een reactie posten