donderdag 19 november 2015

DORDRECHT / BASKETBALL / CREATIEF / MOOIE INITIATIEVEN: Super Saturday! Drie topwedstrijden op een avond

Super Saturday! Drie topwedstrijden op een avond

Super Saturday! Drie topwedstrijden op een avond
Op zaterdagavond 21 november vindt de eerste editie van Super Saturday plaats in de Sportboulevard. Een initiatief van Optisport (exploitant), Zwem- en waterpolovereniging MNC, Basketbalvereniging Rowic en IJshockeyclub Dordrecht Lions. 

De vier partijen hebben de handen ineen geslagen en organiseren gezamenlijk op zaterdagavond drie top wedstrijden en een bijeenkomst voor hun sponsoren en samenwerkingspartners. De wedstrijden worden gehouden in de sporten van de drie deelnemende verenigingen; Waterpolo, IJshockey en Basketbal. Super Saturday, een sfeervol evenement, staat in het teken van netwerken en genieten van Dordtse topsport in de Sportboulevard. Leden, niet leden, sponsoren, geïnteresseerden in de sport. Iedereen is welkom!

Programma:


Save the date

Zet de datum alvast in je agenda en houdt de website van Optisport in de gaten. Binnenkort vind je daar het programmaboekje van Super Saturday!

Om reacties te lezen en / of plaatsen dient u eerst onze cookies te accepteren. Klik hier om onze cookies te accepteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten