woensdag 15 november 2017

GROTE WOORDEN OVER MARKJE RUTTE VAN DE VVD & FLUTTE-III...OF NIET? - Mensenhandel - CARTOONS

Cartoon overgenomen van 'Welingelichtekringen.nl/opinie/456406/het-morele-hoogstandje-van-rutte-samsom-over-bootvluchtelingen '

Ik weet het, er zijn mensen die vinden dat ik aan VVD-bashen doe...dat klopt.

Maar zijn mijn bewoordingen 'te groot', te sterk, te zwaar...misplaatst? Dat is de vraag die ik mezelf weleens stel...en het antwoord is wat mij betreft 'Nee!'.

Dat Rutte alles aan elkaar liegt, dat weet iedere zichzelf ook maar een beetje van de politiek bewuste Nederlander...wat mij verbaast is dat zoveel mensen het geen enkel bezwaar vinden dat hun partijleider (VVD), de belangrijkste politicus van Nederland, een pathologische leugenaar en een Backstabber is, dat zoveel mensen op hem stemmer, hem acceptabel vinden als premier...

Vrij kort geleden bestempelde ik Rutte tot 'Mensenhandelaar', dat was naar aanleiding van zijn schandalige suggestieve uitspraak tegen/over Jesse Klaver van Groen Links -dat "deze vriendjes wilde zijn met de mensensmokkelaars..!" Dat was geen ongelukje, maar een bewust van te voren bedachte uitspraak! Dat was volkomen duidelijk door zijn snelle, korte, bijna ingeslikte "Sorry", toen Klaver excuses eiste...en dus kwam hij er weer mee weg!

De realiteit is het omgekeerde: RUTTE IS EEN MENSENHANDELAAR!!! Ik roep, schrijf dat al langer, maar het vreselijke van deze waarheid komt nauwelijks over; het lijkt wel alsof het overgrote deel van de Nederlandse bevolking helemaal niets kan schelen...onbegrijpelijk.

Maar te grote woorden heb ik dus niet gebruikt; lees het volgende AD-artikeltje maar. Rutte en zijn kompaan Zijlstra op Buitenlandse Zaken propageren al heel lang Mensenhandel...met Turkije, met Libië -een land dat alleen maar op de kaart bestaat, maar in werkelijkheid niets met een Natiestaat te maken heeft; waar geen centraal gezag bestaat-, en met vele andere zwakke landen, als het maar teweeg brengt dat er geen vluchtelingen meer voet op Nederlandse en Europese bodem zetten..

Het onderstaande artikel heb ik  overgenomen via Topics.nl van BD.nl,
het origineel staat   ---  Hier  ---


Migranten zijn in Libië per opbod verkocht als slaven. Dat berichtte de Amerikaanse nieuwszender CNN op basis van eigen onderzoek.(Foto overgenomen van de NOS)


'Migranten bij opbod verkocht in Libië'

Migranten zijn in Libië per opbod verkocht als slaven. Dat berichtte de Amerikaanse nieuwszender CNN op basis van eigen onderzoek.
Journalisten zagen vorige maand in een gebouw buiten Tripoli dat in zes tot zeven minuten meer dan tien mensen werden geveild. De veilingmeester noemde één 'slaaf' uitermate geschikt voor graafwerkzaamheden. ,,Heeft iemand een graver nodig? Dit is een graver. Een grote sterke man'', klonk het.

CNN maakte opnames met verborgen camera's en droeg het bewijsmateriaal over aan de Libische autoriteiten. Zij beloofden een onderzoek te starten. Het land ontbeert een sterke centrale overheid sinds de opstand die leidde tot de val en dood van dictator Muammar al-Kaddafi in 2011.

De geveilde mensen zijn volgens CNN vluchtelingen en migranten. Doordat de Libische kustwacht steeds harder optreedt, kunnen mensensmokkelaars minder boten richting Europa sturen. Zij zouden zich daarom transformeren tot slavenhandelaren.
  
***
 
Het was in Rutte-II al een probleem; dat zal niet minder worden! (Cartoon van Tom Jansen en Trouw.nl).


Rutte en zijn PvdA-compaan Samsom zeiden dan wel dit te willen voorkomen, maar dat is natuurlijk een praatje voor de vaak... (Foto: VK.nl, en komt uit dit artikel: 'Volkskrant.nl/opinie/iedereen-was-charlie-niemand-nu-een-bootvluchteling'

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten