donderdag 2 november 2017

MISSIE VOOR BASKETBALLEND NEDERLAND / ORANJE BASKETBALL: Het Nederlandse Basketball - Groter, Sterker, Beter & Completer; op naar de 10.000 Oranje-Fans bij de WK-2019-Qualifiers in 2017-2018-2019!Deze sfeerimpressie van 'The House of Sports' dateert van september 2016. Een volle 5 Mei Hal, nog net niet helemaal de '5 Mei Hel' die hij weleens eerder/vaker was/is, maar de sfeer was goed bij deze wedstrijd tegen Denemarken.

Maar de lat moet omhoog; zowel de omvang van het publiek, als de energie die dat grotere publiek aan de Orange Lions geeft, moeten omhoog, om op te kunnen tegen de sterke tegenstanders Kroatië, Roemenië en Italië inde Eerste Ronde van de Qualifiers (Thuis en Uit) in de drie 'Fiba WBC Qualifiers Windows' in November 2017(op de 23e Thuis tegen Kroatië), en in Juni 2018(Thuis tegen Roemenië en Italië, in Groningen en Den Bosch)! En al helemaal als Oranje deze cyclus overleeft en in 2018-2019 nogmaals drie windows aan de slag mag om te proberen uiteindelijk het WK 2019 in China te halen...

En daar ben jij -met je Teamgenoten, Clubgenoten, maar ook je Vrienden/Vriendinnen en Familie en Kennissen- dus onmisbaar bij!

Dus bestel alvast Kaarten voorVrijdag 23 November in het Topsport Centrum Almere,

dat kan --- Hier ---

EN:

bereid je voor op jouw bijdrage aan een 'Oranje Basketball Hel' voor Kroatië!!!

Want, hoe raar dat ook klinkt - Thuis behoor je Voordeel te Ervaren! - de laatste jaren spelen de Orange Lions Uit vaak beter dan Thuis..!

Dat moet veranderen; Thuis moeten ze Nog Beter gaan Spelen Dan ze Uit al doen, en dat gaat ook gebeuren met jouw onvoorwaardelijke steun! En...'een wedstrijdje Thuis de tijd nemen om erin te komen'...dat kan dus echt niet meer..!

Be There!

Ennuuh...de mensen die mij echt volgen, en zeker degenen die dat al langer doen, weten dat waar het gaat om doelstellingen en het nastreven van bepaalde mijlpalen, mij de lat niet gemakkelijk te hoog gelegd kan worden, en dat ik waar het gaat om het nastreven van die doelen niet snel opgeef...

...en ik vind dus dat wij -Nederlandse Echte Basketball-Liefhebbers, Basketballers en Basketball-Kader-leden, en ook de in Basketball-Geïnteresseerde mensen die niets met de NBB van doen hebben- het duidelijke Doel zouden moeten Stellen-en Halen!- om niet alleen vanaf 24 november onze Oranje Mannen naar die Tweede Ronde WK-Qualifiers te sleuren door middel van van Oranje- Enthousiasme Kolkende zalen -te beginnen met Almere, Groningen en Den Bosch dit seizoen-, maar ook met het volkrijgen van nog grotere zalen zoals bijvoorbeeld uiteindelijk in 2018-2019 een zaal als Ahoy! Meer dan 10.000 M/V Oranje-Basketball-Fans binnen twee jaar dus. En dat bereiken we niet als de grote massa Oranje Fans het bij 'Be there!' houdt; we hebben het dan immers om tien keer(10X!) de kleine zaal van SHZ, om vijf keer(5X!) een volle 5-Mei-Hal. Dat betekent dus dat een ieder die afgelopen zomer in de SHZ Oranje steunde, uiteindelijk negen(9!) anderen mee zal moeten sleuren; enthousiast maken, de kop gek zeuren, gewoon meenemen dus, misschien wel een kaartje voor ze kopen...GEWOON ZORGEN DAT JE MET ZIJN TIENEN KOMT DUS!!!

Is dat geen Mooie Missie voor Heel Basketballend Nederland?!? Je weet (nu) wat je te doen staat!

Just Do It!


AART DEKKER

Geen opmerkingen:

Een reactie posten