vrijdag 25 augustus 2017

NIEUWS DBL / ZORG&ZEKERHEID LEIDEN: 'ZZ Leiden heeft selectie compleet'


Leratho Biekman maakt ook dit seizoen weer deel uit van de selectie van ZZ Leiden.
   © Richard KoolenZZ Leiden heeft selectie compleet

Door Martin Hoekstra 
  

LEIDEN, 24 augustus 2017 - Zorg en Zekerheid Leiden Basketball heeft de selectie voor het aankomende seizoen compleet. Leratho Biekman (20 jaar) en Okke Hoonhout (19 jaar) brengen het aantal spelers in de selectie van de Belgische coach Paul Vervaeck op elf.
De 2.03 meter lange Biekman behoorde in het seizoen 2015/2016 al tot de selectie van de toenmalige coach Eddy Casteels. De sterke center kreeg in de voorbereiding al speelminuten. Op 16 december 2015 maakte hij zijn officiële debuut voor Zorg en Zekerheid Leiden Basketball in een thuiswedstrijd tegen Apollo Amsterdam.
Ook coach Paul Vervaeck maakte afgelopen seizoen gebruik van Biekman. In dertien wedstrijden kwam de jeugdige speler in actie. De Zoetermeerse center zal ook dit seizoen weer een dubbel programma afwerken, want Biekman maakt ook deel uit van het U24-team dat in de Dutch Talent League uitkomt.
Datzelfde geldt voor Okke Hoonhout. De Delftenaar maakte voor afgelopen seizoen de overstap naar Zorg en Zekerheid Leiden Basketball. De 1.90 meter lange shooting guard maakte zijn minuten in het DTL-team, maar mocht ook geregeld mee met de hoofdmacht. Op 19 november 2016 sierde hij zijn debuut (een thuiswedstrijd tegen Forward Lease Rotterdam) op met zijn handelsmerk, een driepunter.
De selectie van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball telt nu elf spelers: Carrington Love, Clayton Vette, Rens Butter, Marijn Ververs, Sergio de Randamie, Worthy de Jong, Mohamed Kherrazi, Floris Versteeg, Jessey Voorn, Leratho Biekman en Okke Hoonhout.

Overgenomen van de DBL-Site, originele bericht   ---  Hier  ---


Geen opmerkingen:

Een reactie posten