woensdag 16 augustus 2017

SPORTBRANDS MARKETING NIKE / EVEN NADENKEN / VK SPORTBLOG / VOETBALNIEUWS: 'Shane Kluivert (9) tekent bij Nike'

Toen Shane Kluivert nog 'Jong' was...
Tsja, de familie heeft het natuurlijk krap, dus dan ga je 'Hardship'...

Onderstaande Post hen ik overgenomen van Volkskrant.nl, Meer VK-SportBlog   ---  Hier  ---

En dan -ik krijg zo'n gevoel 'al eerder'- maakt een 9-jarig jochie dus zoveel 'Media-Waves':   ---  Hier  ---

26 juli 2017, 17:04
 1. Shane Kluivert (9) tekent bij Nike

  Aaf is fan

  Een paar maanden geleden ontdekte columnist Aaf Brandt Corstius de kookfilmpjes van Shane Kluivert. 'Ik heb van Shane geleerd dat je nachtschade kunt krijgen van het kontje van de courgette.' (+)
  Hij is er vroeg bij, zullen we maar zeggen. Shane Kluivert, de jongste zoon van oud-international Patrick Kluivert, heeft een sponsorcontract getekend bij Nike. Hij maakte dit zelf bekend via Instagram. Voor de sportkledinggigant bleek zijn leeftijd geen obstakel: Shane is pas 9 jaar oud. 

  Maar dan hebben we het wel over een razend populaire 9-jarige, met ruim honderdduizend volgers op Instagram en een eigen YouTube-kanaal met video's die tienduizenden views halen, soms meer dan honderdduizend. Aan exposure geen gebrek, dus. Daar komt nog bij dat Shane een voetbaltalent is: hij speelt in de jeugd van Paris Saint-Germain, niet geheel toevallig de club waar zijn vader vorig jaar aantrad als technisch directeur (en onlangs weer vertrok).

  De Telegraaf houdt het erop dat Shane de jongste sporter van Europa is met een kledingcontract, misschien wel van de wereld. Kluivert senior laat weten trots te zijn - ook via Instagram, waar hij nog net iets meer volgers heeft dan de 9-jarige Shane.AD-Sport versloeg 'het nieuws' zo: --- Hier --

Geen opmerkingen:

Een reactie posten