maandag 30 oktober 2017

COLUMNIST LEON KERSTEN OVER ZZ LEIDEN VS. LANDSTEDE ZWOLLE, NEW HEROES DEN BOSCH EN DONAR: 'Allememachies wat kan deze haai springen, week 4 DBL'

Een propvolle Column van Leon Kersten, met o.a. de 'Stille Krachten' van Leiden, Zwolle en Den Bosch -Mo Kherazzi, Ralf de Pagter en Stefan Wessels-, een Superblok van Kherazzi, de regel dat er danwel weer vijf buitenlanders maar zijn toegestaan, maar er daarvan maar vier tegelijk op het veld mogen staan, e.a. zaken. Het eerste deel van deze Columns:

Allememachies wat kan deze haai springen, week 4 DBL

Deze speelronde heb ik de drie serieuze uitdagers van Donar met eigen ogen gezien. Drie hele serieuze gevaarlijke haaien ook gespot.
De eerste was Stefan Wessels. Aan zijn feitelijke statistieken 12p, 3r, 3st, 4ast was het niet echt af te zien, maar de 33-jarige speler van New Heroes loopt over het veld alsof hij aan zijn tweede jeugd is begonnen en zijn rol in Den Bosch overstijgt belangrijk.
Een ander die mij erg opviel was Ralf de Pagter 15p, 6r en lange tijd de enige inside dreiging van Landstede op bezoek in Leiden, hij hield zijn ploeg in de race.
Toch stak er één man met kop en schouders boven de rest uit Mohamed Kherrazi. Wat nam de aanvoerder van Zorg en Zekerheid Leiden het voortouw in de topper tegen Landstede 21p, 13r, 3st, 3st. Een heel bijzonder wauw-moment was zijn geblokte schot op de dunkpoging van Franko House (die geen onverdienstelijke cijfers had, maar wel pas begon te presteren toen het kwaad al geschied was).

De rol van Mohamed Kherrazi (en eigenlijk ook de andere twee genomineerden) wordt nog weleens over het hoofd gezien omdat........
......
...

De hele Column van Leon Kersten, waar hij het onder andere ook nog heeft over de nieuwe regel dat maar vier van de eventuele vijf buitenlanders tegelijk op het veld mogen staan, en een Interview met Worthy de Jong, lees je   ---  Hier  --- alle Columns van Leon Kersten   ---  Hier  ---
Geen opmerkingen:

Een reactie posten