zondag 7 januari 2018

ACTIE GOED DOEL / VLUCHTELINGENWERK NEDERLAND / FAMILIE-HERENIGING VLUCHTELINGEN


Nog maar drie weken geleden begon de jaarlijkse Actie van 3fm Radio voor het Rode Kruis, met als thema 'Breng ze weer Samen!'. Dat ging om vluchtelingen of anderszins ontheemden in oorlogsgebieden, of gebieden die om andere redenen zo onrustig zijn dat mensen, familieleden elkaar 'kwijt' kunnen raken -zoals kinderen hun ouders- weer terug bij elkaar te brengen, of in ieder geval nieuws over de mensen die ze kwijtgeraakt zijn te helpen.

Deze Actie van Vluchtelingenwerk gaat om bijna hetzelfde; Vluchtelingen die al hier in Nederland zijn weer te herenigen met familieleden die -om wat voor reden ook- elders zijn.

Helemaal 100% om die mogelijkheid zal het niet zijn, maar in principe hebben wij basketballers de komst van de Syrische Sterspeler Michael Madanly aan deze soortprogramma's en mensenrechten te danken. Maar dat terzijde...

Vluchtelingenwerk Nederland doet veel goed werk met en voor vluchtelingen, en ik denk dat ieder mens er recht op heeft met familie te kunnen leven. En daarom is een Donatie ten behoeve voor Vluchtelingenwerk meer dan terecht is, en dus een Aanrader!

Klik op de plaatjes voor een grotere versie.

AART DEKKERGeen opmerkingen:

Een reactie posten