maandag 1 juli 2019

DBL NIEUWS: FEYENOORD INTRODUCEERT TOON-VAN-HELFTEREN SEIZOENKAART (Aanbieding!) / PERSBERICHT FEYENOORD BASKETBALL ROTTERDAM /

PERSBERICHT FEYENOORD BASKETBALL ROTTERDAM


FEYENOORD INTRODUCEERT TOON-VAN-HELFTEREN SEIZOENKAART


Met Toon van Helfteren aan het roer van Feyenoord Basketball begint de Rotterdamse eredivisionist aan een nieuwe periode. De voormalig bondscoach is samen met technisch directeur Armand Salomon druk bezig om een succesvol team te formeren voor het seizoen 2019/2020.

Ter gelegenheid van deze nieuwe start is het in de actieperiode van 1 juli tot 15 augustus mogelijk de speciale Toon-van-Helfteren-seizoenkaart aan te schaffen voor slechts € 130,--. Jeugd tot 16 jaar betaalt in deze periode slechts € 90,--. Ook is er de gezinsuitvoering (twee volwassenen en twee kinderen); tijdens de actieperiode is de prijs hiervoor € 400,--.

Na 15 augustus zijn de tarieven voor een seizoenkaart € 155 (volwassene), € 115 (jeugd) en € 460 (gezin).

De seizoenkaart van Feyenoord Basketball geeft toegang tot alle thuiswedstrijden, van de competitie, de nationale beker én de play-offs.

Profiteer van dit mooie voordeel, bestel je seizoenkaart van je favoriete club en steun zo Toon van Helfteren bij het formeren van een goede ploeg, die gaat stunten in de DBL.

Schaf je kaart snel aan, vanaf 1 juli staat de aanbieding online, op www.rotterdambasketbal.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten