donderdag 18 juli 2019

SHARTIE AART DEKKER / DONAR NIEUWS: Beter Laat dan Nooit - Carrington Love naar Donar / COMMENTAAR / DBL BASKETBALL LEAGUE NLD MANNEN 2019-2020 /

Een jaar(-tje) later  - te laat? -  dus...Carrington Love Van ZZ Leiden (via België) naar Donar Groningen

SHARTIE AART DEKKER

Beter Laat dan Nooit - Carrington Love naar Donar

Aan het einde van het seizoen 2017-2018 was het voor mij een duidelijke zaak; Carrington Love van Leiden naar Groningen  - vermits de Groningers er niet in zouden slagen om hun Stille Superster Brandyn Curry vast te houden. Ik stak die mening bepaald niet onder stoelen of banken...

Dat vervolgens de ons onbekende Jordan Callahan  - volgens mij trouwens een prima spelverdeler -  werd gehaald, begreep ik dan ook niet (helemaal).

De rest is geschiedenis...

En nu komt Love dus alsnog naar Groningen, hopelijk een jaartje beter dan hij in Leiden was.

(AD)
**

Van de site van Donar:


Groningen, Nieuws 15 juli 2019
 
Carrington Love wordt de nieuwe spelverdeler van Donar naast Leon Williams. De 1.86 lange Love speelde afgelopen seizoen voor Kangoeroes  Basket Mechelen (België), maar we kennen Carrington vooral van zijn eerdere periode bij Zorg en Zekerheid Leiden, waar hij een uitstekende indruk achterliet. Daarvoor speelde hij bij Kirchheim Knights, na zijn opleiding bij Green Bay (Wisconsin).

In zijn seizoen bij ZZ Leiden was de 25-jarige pointguard niet alleen een makkelijke scorer, maar ook een van de beste assistgevers van Nederland. Hij werd verkozen in het All-Star en All-Defense team. Hij kon die goede lijn doortrekken in het afgelopen jaar in België, waar hij vijfde op de topscorerslijst werd en tweede in de categorie steals.

Carrington Love tekende een contract voor één seizoen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten