woensdag 31 juli 2019

GOED VOORBEELD! / DBL CREATIEF: ZZ Leiden Fans - Player X'

Het legioen van Leiden-Zuid genoot afgelopen seizoen van geweldig basketbal van Zorg en Zekerheid Leiden. Dat smaakt naar meer, hier willen alle fans ook komend seizoen weer van genieten. Op de banken staan voor geweldige acties en winnen, dat is wat iedereen wil!
Enkele fans zijn gestart met het project Plaxer X. Zij zamelen geld in voor een nieuwe held. Zij vragen de beste supporters van Nederland om 100 euro of 250 euro bij te dragen. Het streven is om 75.000 euro op te halen, zodat er een goede speler extra kan worden aangetrokken. De eerste bijdragen zijn al binnen. Via Facebook wordt de score bijgehouden. Iedereen doet mee; van houten tribune tot aan de blauwe stoeltjes.

Wie wordt het? Eentje met het schot van Stephen Curry of de fluwelen touch van Darius Thompson. Het bestuur beslist natuurlijk, maar de Leidse supporters stellen hoge eisen. Onder alle inzenders worden mooie ZZ-horloges verloot!

Iedereen die meedoet, komt op een digitale zuil in de kantine te staan. Ook worden er activiteiten met de nieuwe speler georganiseerd, zoals een clinic en meer!


Praktische informatie. Wie mee wil doen, kan zich hier aanmelden en direct doneren. Het geld wordt uitsluitend gebruikt om een nieuwe topper aan te trekken!

Meer weten? Neem contact op met André Kemeling via andrekemeling@live.nl of telefonisch: 06-29165687.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten