dinsdag 12 januari 2016

DBL / NIEUWS / DONAR GRONINGEN: 'Donar niet verder met Mason-Griffin' & RTV Noord Reportages Z&Z Leiden vs. Donar Groningen (de enige wedstrijd waar Mason-Griffin meespeelde, en statistisch bijna perfect was!)

Toch wel een beetje verbaasd, las ik het onderstaande bericht van 'Basketballleague.nl':


GRONINGEN, 11 januari 2016 – Tommy Mason-Griffin zal dit seizoen niet verder komen dan één gespeelde wedstrijd (tegen Zorg en Zekerheid Leiden) voor Donar. De Groningse club maakte vandaag bekend om de samenwerking met de 1.80 meter lange guard te beëindigen.

Mason-Griffin speelde op basis van een try-out de afgelopen weken met Donar mee. De try-out is inmiddels beëindigd. In de afgelopen periode is de 25-jarige spelverdeler Mason-Griffin uitgebreid op verschillende vlakken getest. Vandaag heeft Donar besloten om de samenwerking niet verder voort te zetten.

Donar gaat op zoek naar een vervanger op de point-guard positie. Mason-Griffin was de vervanger van Ken Brown, die niet aan de verwachtingen voldeed. In zijn enige wedstrijd, tegen Zorg en Zekerheid Leiden, was Mason-Griffin in 22 minuten goed voor 8 punten (tegen 100%) en 6 assists.


Het originele bericht van Basketballleague.nl lees je --- Hier ---

Ook Nu.nl bracht een soortgelijk bericht --- Hier ---

Tommy Mason-Griffin in betere tijden, tijdens de Nike Global Challenge

Geen opmerkingen:

Een reactie posten