maandag 11 januari 2016

NIEUWS / EK'S WATERPOLO: EK's Waterpolo in Belgrado (Basketball) Arena!

Bericht over Waterpolo EK's in Belgrado. Waarom ik dit bericht deel? Omdat het in de Belgrado Arena - een van de weinige 'NBA-Ready' Basketball-Arena's van Europa - zal worden gespeeld!

EK live te volgen

logo
Zondag barst het EK los in Belgrado. De wedstrijden worden gespeeld in een omgebouwde basketbal-arena die plaats biedt aan 11.000 toeschouwers. Met zestien heren- en twaalf damesploegen is het het grootste EK uit de geschiedenis. En daar hoeven we in Nederland niks van te missen! Dankzij een live stream van de LEN (www.len.eu) zijn alle wedstrijden live te volgen. Ook zullen spelers en coaches na de wedstrijd geïnterviewd worden.
Waterpolo.nl zal natuurlijk van alle wedstrijden van Nederland (o.a. via Twitter) verslag doen. Op de openingsdag komen zowel de Oranjeheren als -dames in actie. Maar ook de wedstrijd tussen wereldkampioen Servië en Olympisch kampioen Kroatië (20.30 uur) is er eentje om likkebaardend naar uit te kijken.
Ook bij de NOS is een aantal wedstrijden van Nederland live te bekijken. Op NOS.nl zondag 10 januari tegen Hongarije (vrouwen) en Montenegro (mannen), donderdag 14 januari tegen Spanje (mannen) en zaterdag 16 januari tegen Rusland (vrouwen). Vanaf de achtste finales zijn alle wedstrijden van Nederland te zien op NOS.nl en de finales ook live op televisie.
Hieronder het volledige speelschema:
Competition Schedule - Belgrade 2016


Geen opmerkingen:

Een reactie posten