donderdag 24 maart 2016

BASKETBALL BIJ DE BUREN / ANTWERP GIANTS BC OOSTENDE BELGIE / DUITSLAND / REFS / WIE IS/WAS PESIC, PETROVIC; Klachten over de Arbitrage van Antwerp Giants en Coach Pesic van Bayern

Niet alleen bij ons in Nederland - zoals recent bij de persconferentie na de wedstrijd Donar vs. Apollo - , maar ook bij onze Ooster- en Zuider-buren wordt heftig geklaagd over de scheidsrechters. Hieronder een clip van Roel Moors en Antwerp Giants na weer een wedstrijd tegen BC Oostende - dat beschermd zou worden.


De spelers van basketbalclub Oostende worden beschermd door de arbitrage. Dat zei Antwerp Giants-coach Roel Moors gisteravond na de nipte nederlaag, 92-89 werd het aan de kust. Klare taal is dat van Moors, maar na een hele reeks - op zijn minst gezegd - twijfelachtige beslissingen van de scheidsrechters, zijn de uitlatingen van Moors ook wel te begrijpen. Een verslag van een avond met veel emoties, vooral woede dan.

Originele bericht van ATV.be   ---  Hier  ---

Bij Bayern Munchen zou Svetislav Pesic gaan stoppen als coach vanwege de - in zijn ogen - slechte arbitrage. Hij stapelde dit seizoen al vier Diskwalificerende Fouten op, en dat is natuurlijk wel heel erg veel voor een coach die niets meer of minder is dan een 'Levende Legende' in zowel het Duitse, als het Joegoslavische, als wel het Internationale Basketball... Pesic was de coach van het 'Once Brothers Team' met Drazen Petrovic, Vlade Divac, Toni Kukoc, e.v.a. en won heel veel grote Titels met zowel Nationale- , als Club-teams.

, voor de jeugd: 'Wie is Svetislav Pesic?' 


Svetislav Pesic more than a coach

Gepubliceerd op 9 jun. 2015
A personal and professional story about one of the most successful basketball coaches, Svetislav Pesic. What is that makes Pesic a winner is revealed by some of the most famous players, coaches, world leaders in sport who worked and are still working with him, but also the ones closest to him. The film was shot in Barcelona, Munich, Berlin, Belgrade and Pirot and follows key moments in the career of Svetislav Pesic

En wie was ook al weer Drazen Petrovic?


DRAZEN PETROVIC - Documentary Film [NBA VINTAGE]


Geen opmerkingen:

Een reactie posten