donderdag 24 maart 2016

NBB BASKETBALL IS FUN / BREEDTE / VEILIG SPORT KLIMAAT: 'We winnen allemaal met sportplezier! | VSK-nieuwsbrief | Thema-editie'

Overgenomen van de NBB-site   ' Basketball.nl' , originele bericht en nog veel meer:  ---  Hier ---

We winnen allemaal met sportplezier! | VSK-nieuwsbrief | Thema-editie

4 maart 2016 11:11:00
Sportplezier, dát is waar het uiteindelijk om draait in de sport. Dat vinden ook de vijf basketballers die we over hun ervaringen laten vertellen. Sportplezier is dé reden waarom je actief blijft als basketballer, coach, scheidsrechter, bestuurder, vrijwilliger, fan, etc. Zelf ben ik al 25 jaar als basketballer en zo’n tien jaar als coach actief. Omdat het zo leuk is!
Als NBB staan en gaan we voor sportplezier. Daarom doen we mee aan de sportbrede Week van het Sportplezier, die loopt van 5 t/m 13 maart 2016. In deze speciale editie van de VSK-nieuwsbrief leest u vijf prachtige verhalen over sportplezier. Met dank aan basketbalschrijver Michel Kriek voor het vastleggen ervan.
Wat is voor u sportplezier? Deel het met ons via Facebook of Twitter(@basketballbond), gebruik de hashtag #sportplezier en maak kans op een clinic van VSK-ambassadeur Cees van Rootselaar!
Aan de slag met sportplezier!
Wilt u het sportplezier in uw vereniging of team vergroten? Zet het dan centraal! De NBB kan u hierbij helpen. We bieden handvatten aan via de verenigingsbox, om zelf aan de slag te gaan met een veiliger en plezieriger sportklimaat. Daarnaast is er het verenigingstraject Sportief Coachen, waarbij de vereniging aan de slag gaat met positief coachen. Dat is een speciale methode die aantoonbaar leidt tot betere prestaties, minder afvallers, minder incidenten en... meer plezier. Ook kunt u de STAR-workshop volgen. Daarin staan Sportiviteit, Teamwork, Acceptatie en Respect centraal. Of de thema-avond ‘Lang leve de sportouder’. En neem om te beginnen eens een kijkje op het platform voor ouders en verenigingen Tv-Sportplezier.
Kortom, handvatten genoeg! Interesse? Vragen? Ideeën? Neem met mij contact op via simone.van.den.biggelaar@basketball.nl of 030-7513514.
De NBB is ervan overtuigd: met sportplezier winnen we allemaal! Veel plezier deze week!
Met vriendelijke groet,
Simone van den Biggelaar
Manager verenigingen & opleidingen NBB

Geen opmerkingen:

Een reactie posten