vrijdag 4 november 2016

DBL NIEUWS / ZZ LEIDEN WRIGHT / VIDEO INTERVIEW: Zorg & Zekerheid Leiden Raakt Cashmere Wright Kwijt door Blessure

Cashmere Wright zal dit seizoen niet meer in actie komen voor Zorg en Zekerheid Leiden.
   © Richard Koolen


ZZ Leiden verder zonder Wright

Overgenomen van de DBL-site, Door Martin Hoekstra 
  
LEIDEN, 4 november 2016 - Zorg en Zekerheid Leiden kan dit seizoen geen beroep meer doen op Cashmere Wright. De 26-jarige Amerikaan liep in de uitwedstrijd tegen Aris Leeuwarden een zware knieblessure op. De club wil op zo kort mogelijke termijn een vervanger aantrekken.
De 1.83 meter lange Wright kwam vorig jaar november naar Zorg en Zekerheid Leiden. De Amerikaan, die in het seizoen 2013/2014 nog furore maakte met het Groningse Donar, werd na afloop van het vorige seizoen door de fans gekozen in het ZZ Leiden All*Decade Second Team.
Wright was afgelopen seizoen in 16 competitiewedstrijden goed voor gemiddeld 11.9 punten, 2.3 rebounds, 3.0 assists en 1.25 steals. Zijn beste prestatie leverde hij in de vijfde wedstrijd van de play-offs tegen Donar. Wright tekende toen voor 21 punten. Dit seizoen bleef zijn inbreng beperkt tot drie wedstrijden. Daarin kwam Wright tot gemiddeld 11.7 punten, 2.7 rebounds, 4.3 assists en 3.0 steals.
Wright liep zijn blessure op in de uitwedstrijd tegen Aris Leeuwarden. Op korte termijn zal hij naar Amerika terugkeren om daar aan zijn revalidatie te gaan werken.


Wright in betere tijden, bij Donar Groningen:


Cashmere Wright

Geen opmerkingen:

Een reactie posten