donderdag 17 november 2016

NBA VS. TRUMP: Drie NBA-clubs Weigeren in Trump-hotels te Slapen

Difficult Times Ahead for Trump Hotels; NBA Action!! (Foto: WP)
Verrassend kan je het niet noemen -gezien de rol en positie die bijvoorbeeld Dallas Mavericks eigenaar Marc Cuban innam tijdens de verkiezingscampagne- maar het verzet tegen de President Elect USA -Donald Trump dus_ neemt steeds verder toe.

Er zijn experts die beweren dat het helemaal niet zijn bedoeling was daadwerkelijk President te worden, maar dat zijn kandidatuur meer gezien moest worden als een soort van uit de hand gelopen 'Reclamecampagne voor het merk Trump'.

Problemen? Geen problemen volgens Trump-voters (Cartoon van: 'tulsaworld.com/opinion/bruceplante/)
Al kort voor 8 november werd er door vergelijkbare experts gesteld dat zijn kandidatuur zakelijk weleens verkeerd uit zou kunnen pakken, omdat velen onder zijn klanten niet geassocieerd willen worden met de Trump van zijn campagne...

Dat gekoppeld aan de geruchten dat het zakelijk helemaal niet zo goed gaat met het concern Trump...zou nog weleens flinke problemen op kunnen gaan leveren.

|
En dan nu dus het verhaal dat de meest progressieve onder de Leagues van de Grote Amerikaanse Professionele Sporten - de NBA/Basketball:

Ik heb het bericht overgenomen van sportnieuws.nl/, het origineel en veel meer Basketbal op die site lees je ---  Hier  ---

Drie NBA-clubs Weigeren in Trump-hotels te Slapen
Deze clubs hebben hun verblijf in de Trump-hotels in New York en Chicago gecanceld voor de rest van het seizoen. Zij slapen daar normaal gesproken voor de uitwedstrijden bij de New York Knicks, Brooklyn Nets en Chicago Bulls. Volgens ESPN is er nog een team uit de Eastern Conference dat ook overweegt om niet meer te overnachten in de hotels van Trump. De 3 ploegen mijden de Trump-hotels omdat ze niet geassocieerd willen worden met de aankomende Amerikaanse president Donald Trump, de oprichter van deze hotels. Dat maakten ze kenbaar in een rondgang van ESPN langs de NBA-teams.

'Racistisch en vrouwonvriendelijk'
Sinds de overwinning van Trump hebben 3 prominente NBA-coaches openlijk hun zorgen geuit over de nieuwe Amerikaanse president: Steve Kerr (Golden State Warriors), Gregg Popovich (San Antonio Spurs) en Stan Van Gundy (Detroit Pistons). Popovich verklaarde 'misselijk' te zijn geworden van de verkiezingsuitslag, terwijl Van Gundy de nieuwe president als 'racistisch en vrouwonvriendelijk' omschreef.

Er is in de sportwereld enorme kritiek geuit op de verkiezingsuitslag in Amerika. Zo zong Conor McGregor het liedje 'Fuck Trump', wil een Amerikaanse voetbalster niet meer terug naar de eigen land en hebben ook Nederlandse sporters hun kritiek geuit.

0 reacties
Reageer op dit berichtGerelateerde verhalen: Washington Post --- Hier ---


Geen opmerkingen:

Een reactie posten