maandag 18 juli 2016

MU20B ORANGE LIONS / 2016: Tussenstand_MU20B_Rustdag1

Na alle landen in Groep-C gezien te hebben -en ook wat wedstrijden van andere groepen- kunnen we voorzichtig vooruit kijken en conclusies trekken.

Het toernooi blijkt inderdaad sterker bezet dan in voorgaande jaren.

Nederland zit in de beste Groep (voor Nederland – de andere zijn stuk voor stuk moeilijker – en heeft een bijna ideaal schema; Kosovo (om erin te komen), GRE (bijna onhaalbaar), Ierland (waarschijnlijk de zwakste in de groep), Groot-Brittannië (De wedstrijd waar het om draait – dat was zo en dat is nog steeds zo) en Albanië (ook een 'Must-win', maar beter deze als laatste dan bijvoorbeeld Groot-Brittannië of Griekenland als er nog een 'Win' nodig is).

Maar na de teleurstellende nederlaag tegen Ierland staat het team nu wel met de rug tegen de muur voor wat het het overleven van de groepsfase betreft.

De U20-Orange-Lions wel als overlever van de groepsfase -en dus in de Top-8- in dit veld zou toch wel min of meer een stunt zijn. Mocht het team de groepsfase niet overleven dan zal het nog heel hard aan de bak moeten om in de middenmoot te eindigen.

Daarom hopen wij dat de echte leiders van de Oranje-MU20-2016 tegen Groot-Brittannië en Kosovo gaat vechten als echte leeuwen en voor de trots van dragers van Oranje, en al doende boven zichzelf zal uitstijgen.

Er is nog steeds niets verloren alleen de wedstrijden die nog komen doen ertoe!

'Hup Holland!'AART DEKKER en JAN LIEVAART

Geen opmerkingen:

Een reactie posten