donderdag 4 februari 2016

BASKETBALL NEDERLAND / JEUGD TALENTONTWIKKELING TOEKOMST / ROTTERDAM BASKETBAL ACADEMY: Talentherkenningsdagen bij Basketball Academy Rotterdam

Van de NBB-site 'Basketball.nl':

Talentherkenningsdagen bij Basketball Academy Rotterdam

3 februari 2016 06:24:00
De Basketball Academy Rotterdam organiseert drie talentherkenningsgdagen voor jonge basketballers met doorzettingsvermogen en werklust, die dromen van een professionele basketballcarrière. Deze dagen worden gehouden zondag 21 februari, zondag 6 maart en zondag 27 maart.
De Basketball Academy Rotterdam is een opleidingsorganisatie die zich ten doel heeft gesteld jong basketballtalent een duurzame en gestructureerde basketballopleiding aan te bieden. Onder leiding van een ervaren technische en medische staf kunnen talenten zich zo optimaal mogelijk ontwikkelen in een topsportomgeving.
In het voorjaar worden drie talentherkenningsdagen gehouden voor alle selectieteams van de Academy (MU12, MU14, MU16, MU18, MU20 en VU20) voor het nieuwe seizoen. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Frank Vermeulen, hoofd opleidingen van de Academy (frank@proball.nl) met daarin de volgende gegevens: naam, geboortedatum, adres, woonplaats, club, team en naam/telefoonnummer van de clubcoach). Kan je één van de dagen niet? Geef dat dan gelijk aan bij aanmelding.
De trainingslocatie is (onder voorbehoud) de Alexanderhal Rotterdam aan de Sjanghailaan 275. De talentherkenningsdagen duren van 10.00 tot 18.00 uur (definitieve tijden worden nog bekend gemaakt).
Na je aanmelding krijg je de Basketball Academy Rotterdam een bevestigingsmail met meer informatie.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten