vrijdag 5 februari 2016

DBL ALL*STAR GALA 2016 / STEMMEN ALL*STAR TEAM / LEIDEN: Tussenstand Stemmen

Bericht overgenomen van unity.fm, originele bericht   ---  Hier  ---

DBL All Star Gala in Leiden

DBL All Star Gala in Leiden

1 februari 2016 

LEIDEN - Op 28 februari vindt het All Stars Gala in Leiden plaats. Hier nemen de basketballers van DBL All Stars het op tegen het Nederlands basketbal team. Bijna 1300 mensen hebben hun stem al uitgebracht op de vijf spelers die in de DBL All Stars van start gaan.
Dejan Kravic (SPM Shoeters) heeft tot nu toe de meeste stemmen gekregen. De Bossche center wordt op de centerplek gevolgd door Ross Bekkering (Donar), Nikki Hulzebos (Apollo Amsterdam), Ricardo Glenn (Landstede Basketbal) en Josiah Heath (Aris Leeuwarden). Kravic en Bekkering hebben een zeer ruime voorsprong op Hulzebos.
Bij de guards zijn de verschillen kleiner. Maar liefst acht spelers zijn hier nog in de running. Lance Jeter (Donar) heeft op dit moment het hoogste aantal stemmen gekregen. De pas in de Dutch Basketball League teruggekeerde spelverdeler wordt achtervolgd door Rogier Jansen en Cashmere Wright, allebei van Zorg en Zekerheid Leiden. Kort hier weer achter zit het back court duo van Landstede Basketbal: Jessey Voorn en Steve McWhorter.
Er is nog tijd om te stemmen tot 9 februari 2016.
Stemmen doe je via: http://www.basketballleague.nl/allstargala/vote.


Ook Basketballleague.nl bracht een soortgelijk bericht:   ---  Hier ---

Geen opmerkingen:

Een reactie posten