donderdag 25 februari 2016

MEDIA POLITIEK SANDER DEKKER / SCHANDALEN NPO / FLUTTE_II & MARK FLUTTE/RUTTE VVD DOMHEID CORRUPTIE:Onbenul Sander Dekker gaat weer eens op zijn Bek...

Update 25-2-2016
Cartoon van Tom Jansen voor Trouw

Ik schaam me zowat dat ik ook 'Sander Dekker' heet...wat een windbuil, sukkel, eikel, hufter...en wat is'ie 'fout en dom'..! Wanneer gaat Mark Flutte' Rutte - wanneer de duiventil die het kabinet Flutte-II is weer een vacature heeft; waarschijnlijk snel dus! - nu eindelijk eens capabele mensen neerzetten, in plaats van 'Vriendjes van'...?

Update:
Meer Fokke & Sukke op NRC.nl, Nog meer FoSU   ---  Hier  ---
Senaat eist aanpassing Mediawet Dekker


De nieuwe Mediawet van VVD-staatssecretaris Sander Dekker heeft geen meerderheid weten te behalen in de Eerste Kamer. Alleen regeringspartij VVD stemde voor het voorstel. Hoewel de plannen van Dekker eerder in de Tweede Kamer op steun van D66, CDA, ChristenUnie en GroenLinks konden rekenen, eisten deze partijen dinsdagavond harde toezeggingen voor wijzigingen. Coalitiepartner PvdA wil eerst de antwoorden van Dekker afwachten en PVV, 50PLUS en SP zijn sowieso tegen.
Diverse senatoren spraken hun grote zorgen uit over de onafhankelijkheid van de Publieke Omroep. PvdA en de oppositie vrezen steeds strakkere greep van de NPO op de omroepen. CDA en 50PLUS noemen de nieuwe Mediawet op het gebied van persvrijheid zelfs ‘strijdig met de Grondwet en het Europese mensenrechtenverdrag’. Tijdens het debat werd ook ferm stelling genomen tegen politieke benoemingen in Hilversum. Onlangs werden twee VVD’ers benoemd op posten in raden van toezicht.
Cc-foto: Roel Wijnants
- See more at: http://www.joop.nl/nieuws/senaat-eist-aanpassing-mediawet-dekker#sthash.amkxmHn0.dpuf

Geen opmerkingen:

Een reactie posten