donderdag 11 februari 2016

HUMOR / CABARET / RUTTE / OBAMA / MARIJNISSEN / SLAGTER (NPO MAX): Rutte grappig? De baas van Omroep MAX vindt in ieder geval van niet - Barack Obama laat zien hoe het ook KAN!

Rutte 'hilarisch...'?

Nou dat nu ook weer niet...

Wat ik zelf van de 'cabaretier Rutte' vond? Ach, knap dat hij er gaat staan, maar met 20+ Tekstschrijvers tot mijn beschikking - betaald door ons-Belastingbetalers allemaal - was ik ook een eind gekomen denk ik...

Er was m.i. maar een moment waarop Rutte - in eigen beleving - gloreerde...: toen hij 'de grap' over Jan Slagter en de dochter van Jan Marijnissen - Lilian - vertelde... Het was in ieder geval wel duidelijk welke 'bladen' ons premiertje frequenteert; Privé en de Roddelpagina's van de Telegraaf...

En 'typische VVD-Humor' dat blijken toch altijd weer grappen te zijn die 'ten koste' gaan van 'de ouderen en minder bedeelden in de samenleving'...:)!

Sander van de Pavert maakte er in elk geval iets fraais van:We zullen zien hoe 'Lucky' zondagsbaby Rutte op de langere termijn blijkt te zijn...

En kijk vooral ook even naar de Clip onderaan, waar Barack Obama - en zijn 'Anger Translator' laten zien hoe het ook kan...


Originele bericht van Z24.nl  ---  Hier  ---


Rutte grappig? De baas van Omroep MAX vindt in ieder geval van niet


Jan Slagter arriveert in de Beurs van Berlage voor het Nederlandse Correspondents' Dinner. Foto ANP
Jan Slagter arriveert in de Beurs van Berlage voor het Nederlandse Correspondents' Dinner. Foto ANP

Omroepbaas Jan Slagter van MAX baalt van de grap die premier Ruttewoensdagavond over hem maakte tijdens het Correspondents’ Dinner.
Slagter werd op de hak genomen met de woorden: “de dochter van Jan Marijnissen wordt klaargestoomd voor de politiek. Ze krijgt zelfs mediatraining bij Omroep MAX”. De minister-president refereerde daarmee aan de vermeende relatie tussen de 61-jarige Slagter en de 30-jarige Lilian.
Dat de omroepbaas niet kon lachen om de grap, werd groot in beeld gebracht tijdens de uitzending van woensdagavond. Donderdagochtend zei hij in het radioprogramma Goeiemorgen Lex van 100% NL het vervelend te vinden dat er privé-aangelegenheden werden gebruikt.
“Het enige wat ik er vervelend aan vond, is dat privézaken daar werden belicht. En ik vind dat dát een minister-president niet past en dat vond ik er vreemd aan. Dat heeft hij nergens anders gedaan, en daar wel. En dan druk ik me een beetje genuanceerd uit.”

Eerste editie

Het was de eerste keer dat het Correspondents’ Dinner in Nederland werd gehouden. De traditie is overgewaaid uit de Verenigde Staten. Daar spreekt op die avond de president de pers op humoristische wijze toe. In Amsterdam was het Mark Rutte die grappen maakte over de politiek, de pers en ook over zichzelf.
De aanwezigen, veel mensen uit de media- en omroepwereld maar ook veel BN’ers, betaalden grof geld voor een kaartje om aan het diner te mogen aanzitten.
Wil je de grappen van Rutte en cabaretier Dolf Jansen tijdens het Correspondents’ Dinner terugkijken? Klik dan hier.

CLIP: President Obama's Anger Translator (C-SPAN)En, nee dus...mijn berichtje van jaren geleden - dat de laatste weken wel erg veel gelezen wordt in Rusland & Oekraïne - was dus niet te grof, het was juist helemaal in Rutte's eigen stijl..! Je leest het --- Hier ---

Geen opmerkingen:

Een reactie posten