dinsdag 13 september 2016

DBL ROTTERDAM OEFENDE TEGEN LEUVEN: 'Leuven nog te sterk voor Rotterdam'

Forward Lease Rotterdam Basketball oefende in en tegen Leuven. Ze verloren. Bericht overgenomen van de DBL-site, alwaar nog veel meer basketball-nieuws. Het originele bericht --- Hier ---


Leuven nog te sterk voor Rotterdam

LEUVEN, 11 september 2016 - Forward Lease Rotterdam nam het op tegen Leuven Bears dat alles over had voor winst. Na drie weken voorbereiding en vier verloren oefenduels zagen de Belgen in de jonkies van Forward Lease de ideale tegenstander om het blazoen wat op te poetsen.
In de nostalgische hal in Leuven zagen de Rotterdammers meteen dat het accent van de wedstrijd inside zou komen te liggen. Leuven heeft in de gehele selectie slechts drie spelers die de twee meter niet halen. Bij Forward Lease is dat heel anders: de centers Lucas Steijn en Peter Alexis voegen zich pas deze week bij de groep. Dus Coen Stolk, Twan Plasmans en Maik Bouwer moesten aan de bak en hoewel de 115-64 eindstand anders doet vermoeden, deden zij het heel behoorlijk.
Maar het verschil was vandaag nog te groot. Duidelijk is wel dat Leuven over twee weken in  Rotterdam, zich kan voorbereiden op een heel andere wedstrijd als Anthlon Bell, Alexis en Steijn zijn aangesloten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten