zondag 11 september 2016

NIEUWS DBL ROTTERDAM BASKETBALL: 'Steijn blijft bij Forward Lease Rotterdam'

Overgenomen van Basketballleague.nl, waar je het originele bericht van Martin Hoekstra   ---  Hier  ---, en natuurlijk al het nieuws over de DBL en Oranje Basketball!

Lucas Steijn speelt ook dit seizoen weer in Rotterdam.
   © Luka de Kruijf

Steijn blijft bij Rotterdam

ROTTERDAM, 10 september 2016 - Lucas Steijn speelt ook komend seizoen voor Forward Lease Rotterdam. De Amsterdamse center van 2.08 meter begint aan zijn derde seizoen in het Rotterdamse Topsportcentrum. De 30-jarige center sluit zich dinsdag bij de groep aan.
Steijn bracht zijn zomervakantie door in Peru en Colombia, maar is al weer even in training. “I’ll be back”, zegt de sterke center. “En ik heb er echt zin in.” Deze week werkte hij in de Amsterdamse Apollohal al aan zijn conditie.
Steijn kwam afgelopen seizoen 29 wedstrijden in actie en kwam tot de volgende gemiddelden: 10.7 punten, 7.4 rebounds in 29.2 speelminuten. Zijn beste wedstrijd in het afgelopen seizoen was uitgerekend tegen Amsterdam. Op 17 januari scoorde hij 26 punten en pakte 15 rebounds.
Forward Lease werkte afgelopen week twee oefenwedstrijden af zonder Steijn en nog zonder de twee nieuwe Amerikanen. Bell en Alexis landen maandag op Schiphol en wachten dan nog even op hun werkvergunning. Steijn voegt zich dinsdag bij de ploeg.
De selectie van coach Armand Salomon en zijn assistent Vincent van Sliedregt lijkt momenteel met tien spelers compleet: La’Shard Anderson, Ties Theeuwkens, Vaidas Tamasauskas, Michael Kok, Coen Stolk, Naigel Onuoha, Maik Bouwer, Anthlon Bell, Peter Alexis en Lucas Steijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten