woensdag 14 september 2016

LEDENBRIEF NBB NMT: Laatste Kaarten Game Denemarken Vanavond met EURO 10,- Korting!

Beste basketballer,

Het Nederlands team staat opnieuw op de drempel van een historische prestatie. In 2015 speelde Oranje voor het eerst in 25 jaar weer op een EK. Na de sensationele zege op Duitsland van afgelopen woensdag (71-75) en de afgetekende overwinning op Oostenrijk (75-61) heeft Nederland de mogelijkheid om opnieuw een EK-ticket in de wacht te slepen geheel in eigen hand. Kwalificatie voor EuroBasket 2017 zou voor de Orange Lions een succes van ongekend formaat zijn!

De historische prestaties van Oranje krijgen komende woensdag in de Leidse Vijf Meihal tegen Denemarken extra reliëf omdat het Nederlands team zijn 800ste officiële interland speelt.
Al die ingrediënten maken dat de Stichting Nederlands Mannen Team en de Nederlandse Basketball Bond zoveel mogelijk basketballfans in de gelegenheid willen stellen om getuige te zijn van ‘history in the making’. Opdat het succes van Oranje een bron van inspiratie mag zijn voor het hele Nederlandse basketball!

Hoe meer de prestaties van de Orange Lions oranje kleuren, des te meer eeuwigheidswaarde de ‘moments to remember’ krijgen. Om onze helden in het volle, oranje zonlicht te zetten en de prestaties van Toon van Helfteren en zijn mannen met elkaar te vieren, nodigen de Stichting NMT en de NBB alle NBB-leden uit naar de Vijf Meihal in Leiden te komen. Wees er wel op tijd bij, want de capaciteit van het thuishonk van de Orange Lions is beperkt.

Woensdag 14 september om 20.00 uur treft Nederland niet alleen de nationale ploeg van Denemarken, maar treffen de spelers en de staf ook het Nederlands publiek. Wij bieden u graag de gelegenheid om getuige te zijn van een cruciale wedstrijd op weg naar EuroBasket 2017. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar en daarom krijgt u vanaf nu 10 euro korting per toegangskaart voor de wedstrijd tegen de Denen. Wees er snel bij want; op = op.

Om er zeker van te zijn dat u woensdag 14 september met een bomvolle Vijf Meihal kunt genieten van het Nederlands team gaat u naar https://www.eredivisiebasketballleiden.nl/tickets/e-tickets. Voer daar de kortingscode “LIONSDEN” in en ontvang de korting direct op het totale bedrag. Deze korting is alleen geldig in de voorverkoop. Wees er dus snel bij!

Tot in Leiden!

Met vriendelijke groet,

Nederlandse Basketball Bond en Stichting Nederlands Mannen Team

Wij willen u bij voorbaat onze excuses aanbieden als u in een eerder stadium heeft aangegeven geen prijs te stellen op de ontvangst van dergelijke mailingen. Helaas zijn deze wijzigingen nog niet in de administratie aangepast. Indien u geen mailingen meer wenst te ontvangen, dan kan u dit via uw vereniging laten aanpassen in de ledenadministratie (ISS).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten