vrijdag 2 september 2016

MEDIA-HYPES/-STILTE / ORANJE / VOETBAL vs. BASKETBALL: Oranje Voetbal een Rokende Puinhoop, Oranje Basketball een Baken van Rust; ING, is het niet Hoog Tijd om Over te Stappen?

Knudde (b) 10-09-2016 KNVB
AlgemeenKNVB 01 sep


Toen het in het Nederlandse Basketball een zootje was van uit de kast vallende lijken en draconische maatregelen -en het NBB-Bestuur het Nationale Mannen Team schrapte uit haar begroting- was er aandacht van de Media. Toen het NMT uit haar as herrees door onverwacht succes en NMT, was er zelfs sprake van een Media-hype. Oranje Basketball verraste vriend en vijand op de eerste EuroBasket in 26 jaar, ook daar was relatief veel aandacht.

Nu is het -tenminste volgens de gezamenlijke Media sprake van Stinkende en Rokende Puinhopen bij de KNVB en rond het Nederlands Elftal -dat andere Oranje. Rond de Orange Lions is er sprake van rust -misschien wel iets teveel rust...

Waarom lopen alle Media te hoop voor die puinhoop, en is er nauwelijks aandacht voor de Oranje Basketballers. Is er niet genoeg sensatie meer? 'Nederland Hypeland'niet in het minst door hoe 'Onze Media' vandaag de dag functioneren!

En dan nog iets: zou KNVB-Sponsor ING niet eens moeten overwegen ook de rijdende trein van Oranje Basketball te gaan sponsoren? Kan op een koopje, en spreidt de risico's wat betreft negatieve associates een beetje...

AART DEKKER

Geen opmerkingen:

Een reactie posten