zondag 18 september 2016

HUMOR YOUP / NEDERLAND TREITERLAND / ONGELIJKE BEHANDELING / ORGAANDONATIE / TRUMP & HILL: Zaandam en de Vlogdooie (Youp in NRC)

Vlogdooie
Youp, NRC, 17-9-2016

Het is niet aardig dat de Zaanse treiterturken een cameraploeg van Powned met eieren hebben bekogeld. Waarom niet? Omdat de club van de fijnbesnaarde Dominique Weesie ooit begonnen is met het met draaiende camera belagen van nietsvermoedende mensen. De erudiete Rutger Castricum was jarenlang hun aanvoerder. Vlogger avant la lettre. Dus de Poelenburgpubers hadden iets meer respect kunnen tonen voor de uitvinders van hun genre.

Dat genre is op zijn zachtst gezegd interessant. Zeker als tijdsbeeld. Geestig toch dat op dit moment duizenden sufmutsen hun zinloze levens filmen en dat er miljoenen anderen naar dat saaie bestaan van die mensen zitten te kijken? Iemand liet me laatst een filmpje zien van een of ander slank anorexiamokkel dat een bezoekje...
.....
...De kans wordt trouwens steeds groter dat deze idioot, wiens kop harder blaft dan de zieke longen van zijn rivale, inderdaad de nieuwe president van de Verenigde Staten wordt. En dan? Dan vrees ik heel erge dingen voor de wereld. Een nucleair knokpartijtje tussen hem en die gek uit Noord-Korea, bijvoorbeeld. Of iets meedogenloos met Mexicanen. Het levert in elk geval een hoop donoren op. Door die dooien blijven miljoenen mensen leven. Leven om te vloggen! Heerlijk.


De hele Column van Youp over 'Nederland Treiterland' op NRC.nl lees je --- Hier ---

Meer Columns op NRC.nl lees je --- Hier ---

Geen opmerkingen:

Een reactie posten