woensdag 19 juli 2017

DBL NIEUWS / DONAR GRONINGEN: 'Donar legt de Amerikaan Stephen Domingo voor één seizoen vast'

Is de opvolger van Chase Fieler daar?

Donar legt de Amerikaan Stephen Domingo voor één seizoen vastTijdens de basketbalkampen in Las Vegas heeft de technische staf van Donar het oog laten vallen op de 22 jarige en 2.01 meter lange Stephen Domingo. Donar was op zoek naar een 3/4 (small forward/power forward) speler en een 4 speler. Met het aantrekken van Stephen is de 3/4 positie voor het nieuwe seizoen nu ingevuld.Stephen Domingo was in zijn high school periode een Top 30 prospect in heel Amerika. Daarna ging hij naar college; eerst naar Georgetown en daarna naar Californië in de NCAA waar hij

het afgelopen seizoen ook speelde. Stephen zal samen met Jason Dourisseau en de nog aan te trekken speler voor de 4 positie, de 3/4 positie gaan invullen en een belangrijke rol in de rotatie gaan spelen.Bestuurslid Technische Zaken Martin de Vries: “Stephen is een uitstekende schutter en werkt hard in de verdediging. Met zijn lange armen heeft hij een enorme wingspan.

Hij viel ons tijdens het kamp meteen op als een jonge speler met veel talent en potentie. We zijn blij dat hij naar Groningen komt”. Met het aantrekken van Stephen bestaat de selectie van Donar nu uit 11 spelers:

Daan Maring, Tim Hoeve, Sjoerd Koopmans, Arvin Slagter, Aron Royé, Brandyn Curry, Thomas Koenis, Sean Cunningham, Jason Dourisseau, Drago Pasalic en Stephen Domingo.

Stephen Domingo

Lengte: 2.01 meter

Gewicht: 95 kilo

geboortedatum: 9 mei 1995  

Video highlights: ---  Hier  ---

Geen opmerkingen:

Een reactie posten