maandag 3 juli 2017

HET MOOISTE NIEUWS VAN DE WEEK VOOR DE DBL: 'Den Helder Terug in de Eredivisie

Geen club die verdwijnt uit de DBL -lang leek het erop dat Aris Leeuwarden de pijp aan Maarten zou geven- maar juist een nieuwe club -Den Helder Suns- erbij! Dat moet toch wel het mooiste nieuws voor het Nederlandse Mannen Club-basketball van deze week zijn!

Dat er de komende tijd/jaren nog vele mogen volgen!
Zou het niet mooi zijn als we zo rond 2020 op een club of 14, misschien wel 16 terecht zouden komen?! De teller gaat nu naar: Negen(9!)...


Bericht overgenomen van de DBL-site, originele post   ---  Hier  ---

Den Helder terug in de eredivisie

DEN HELDER, 30 juni 2017 - Den Helder is met ingang van het seizoen 2017-2018 opnieuw vertegenwoordigd in de DBL. Den Helder Suns ziet na een intensieve voorbereiding het levenslicht. Daarmee is basketbalstad Den Helder weer terug waar het hoort: op het hoogste niveau van Nederland.
 
De werkgroep Den Helder Suns maakt vandaag officieel bekend dat vanaf het nieuwe seizoen basketbalfans weer kunnen genieten van topsport in Den Helder. “We zijn trots en enthousiast aan te kunnen kondigen dat we geslaagd zijn in onze missie: de terugkeer van topbasketbal in Den Helder bewerkstelligen”, laat de werkgroep weten. “We gaan met beide benen op de grond bouwen aan een nieuwe, succesvolle Helderse basketbaltoekomst.”

De nieuwe basketbalclub heeft een sterke band met Den Helder en de regio Noord-Holland-Noord. “Dat was en is de belangrijkste vereiste. We vormen een team met voornamelijk getalenteerde basketbalspelers uit het eigen achterland en een organisatie die lokaal en regionaal sterk vertegenwoordigd is.”

“We hebben enorm veel enthousiasme en steun ontvangen van talloze partners uit Den Helder en de regio om deze missie te volbrengen. En nu kunnen we met trots verkondigen: The Suns are back in town!”

De nieuwe club brengt het nieuws op haar eigen site   ---  Hier  --- en daar zal de komende tijd ongetwijfeld heel veel meer nieuws verschijnen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten