dinsdag 12 oktober 2021

SHARTIE AART DEKKER / AANRADER! ZZ Leiden - Iraklis BC, woensdag 12 oktober om 20.30 uur in de Vijf Meihal


SHARTIE AART DEKKER

AANRADER!  ZZ Leiden - Iraklis BC woensdag 12 oktober, 20h30 uur Vijf Meihal 

Na zolang op een houtje bijten is het voor de echte Basketball-liefhebber die van sfeervol basketball op hoog niveau houdt nu ineens hoogtij in Leiden; de wedstrijden volgen elkaar in hoog tempo op, het publiek begint de gang naar de 5-Mei-Hel na de vele maanden Corona-uitsluiting weer terug te vinden en stent met veel geluid de Leidse ploeg en als klap op de vuurpijl treft Zorg en Zekerheid Leiden Basketball als Kampioen drie mooie, sterke Europese tegenstanders in de FIBA Europe Cup. Dat komt raar over omdat je zou verwachten dat de Kampioen wat gemakkelijker zou loten dan Heroes Den Bosch en Donar Groningen die ZZ vorig seizoen achter zich hield. Maar het is ook mooi omdat het publiek ermee verzekerd is van drie mooie groepswedstrijden!

Deze week staat met Iraklis een mooie Griekse naam op het programma. Hoe vaak Liefhebbers krijgen Basketball-Liefhebbers nu eigenlijk de kans dit soort clubs dicht bij huis te zien spelen?

Zulke kansen mag je eigenlijk niet voorbij laten gaan..! Dus...

(AD)

 

Onder  de volgende links, de aankondiging van ZZ Leiden.

Leon Kersten schreef een voorbeschouwing voor de drie Nederlandse deelnemers:   ---  Hier  ---

Veel meer over de Fiba Europe Cup op de site FIBA.com :   ---  Hier  ---

De ongetwijfeld weer uitstekende Leidsche Live-stream is woensdag   ---  Hier --- te zien.

*

Europees basketbal in de Vijf Meihal

ZZ Leiden - Iraklis BC, woensdag 12 oktober om 20.30 uur in de Vijf Meihal.

Komende woensdag is het weer tijd voor Europees basketbal. Iraklis BC, dat in de sterke Griekse competitie uitkomt, is om 20.30 uur de tegenstander. Een ploeg die in Griekenland mee wil doen voor het kampioenschap. Een wedstrijd die je niet mag missen.

Iraklis BC speelt met vijf Amerikanen, waaronder de voormalige NBA-speler Toney Douglas. Deze Amerikaanse scoringsmachine heeft in het seizoen 2018-2019 al eens in de Vijf Meihal gespeeld. Hij was toen in dienst van het Turkse Sakarya.

In de thuiswedstrijden tot nu toe heeft Zorg en Zekerheid Leiden het niet echt zwaar gehad tegen Basketbal Academie Limburg, Yoast United en Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball. Iraklis BC is
echt andere koek. Een goed georganiseerd en diep team waar je niet zo maar van wint. Zorg en Zekerheid Leiden zal aan de bak moeten. Een zesde man is dan ook van harte welkom. Dus kom op en beklim woensdag de tribunes van de Vijf Meihal.

Voor de drie Europese thuiswedstrijden kun je een mooi voordeeltje scoren door HIER een passepartout aan te schaffen. Losse tickets zijn HIER te bestellen

LET OP: Parkeren in de Luifelbaangarage, NIET in de AH-garage, die is dicht na de wedstrijd. Vergeet niet je geldige coronatoegangsbewijs en legitimatie mee te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten