dinsdag 16 maart 2010

Rita, de onwrikbare (T)ROTS van uiterst Rechts, was ooit uiterst Links, en wordt daar liever niet aan herinnerd...het bewijs!

Iedereen weet het, of kon het tenminste weten; Rita Verdonk de (T)ROTS in de branding, u weet wel, zij van "...NIET Rechts, niet Links, maar Recht door Zee...!", is in werkelijkheid een opportuniste pür sang, een leugenares die alles ontkent tot het onweerlegbaar is aangetoond (dan is ze het ineens 'vergeten', of 'van mening veranderd'), en een draaikont eerste klas (PPR->PSP->VVD->'groep Verdonk'->TON (wat nu 'TROTS' moet worden). Natuurlijk staat het een ieder vrij van mening, of partij, te wisselen. Maar voor iemand die zich als 'recht door zee' en als onwrikbare (T)ROTS voor 'bang Nederland' wil profileren is dit alles toch wel ontluisterend...



Het bewijs voor dit alles, met een kopie van haar aanmeldingskaart voor de PSP en interesses voor haar lidmaatschap, een krantenartikel over deze geschiedenis, en een aantal reacties van Rechts en Links op dit artikel heb ik beschikbaar voor de liefhebbers! Laat hieronder in een reactie achter waar ik de .pdf naartoe moet sturen, en hij komt eraan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten