dinsdag 4 december 2018

ORANJE BASKETBALL PROMOTIE IN DEN BOSCH / HENK PIETERSE: En deze Schoolkids zag ik dus massaal de Maaspoort binnenkomen, nu alleen nog... / ULTRA SHARTIE COLUMNIST AART DEKKER / GOED VOORBEELD /





...hun enthousiasme meer uitbuiten in sfeerverhogende activiteiten in de zaal bij de wedstrijd, en dat enthousiasme meer koesteren, zodat we hun 'Hearts and Minds' definitief veroveren voor het Basketball..!

AART DEKKER


UPDATE:

Hoe je dat zou kunnen doen?

Zo maar los van de heup geschoten:

Wat je nog meer zou kunnen doen in het verlengde van de Clinics op School? Ik liep met een van deze groepen kids door de kaartcontrole.

Toen ze er net door waren -en voorbij het standje met de Oranje Fan-shirts- riepen er een paar "Ik wil ook zo'n shirt!"...geef ze er allemaal een voor ze binnenkomen; ziet er geweldig uit op de tribune en op TV - van die blokken met Oranje Basketball​ fluoriserende Kids.

Organiseer daarnaast een 'wedstrijdje' waarbij na de wedstrijd uit de verschillende groepen de Best Oranje Supportende Groep wordt gekozen, leer ze van te voren liedjes en/of slogans en laat ze een Cheerleader per groep kiezen...

Als al die volwassen 'Fans' (die op hun handen blijven zitten tot het team goed speelt) geen kabaal maken, dan moeten de Kids maar het Goede Voorbeeld geven!

Deze ideeën lenen zich trouwens ook perfect voor het promoten van de kaartverkoop binnen verenigingen; welke vereniging zou nou niet willen worden uitgeroepen tot Beste Supporter van Oranje Basketball?!?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten